Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Lord Byron *****

Aan boord van de Lord Byron zal het u aan niets ontbreken. Dit prachtige hotelschip, gebouwd in 2012, biedt u alle comfort en grandeur die u van zo’n luxe 5-sterren hotelschip mag verwachten. De royale entree, de sfeervolle salon en het luxe restaurant zijn stijlvol ingericht. De attente bemanning staat elke dag voor u klaar om er voor u een onvergetelijke cruise van te maken. De Lord Byron, een klasse apart!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Lord Byron
De sfeervolle salon en de gezellige Lidobar aan boord van de Lord Byron zijn gelegen op het Diamantdek. Het luxe restaurant, waar u geniet van de heerlijke ontbijtbuffetten, lunches en diners, vindt u op het Rubindek. De hotelmanager zorgt samen met zijn professionele team van koks, kelners en serveersters dat het de gasten aan boord van de Lord Byron aan niets ontbreekt! Ook beschikt de Lord Byron over een wellnessruimte met sauna en stoombad. De Lord Byron biedt plaats aan maximaal 148 passagiers. Aan boord van hotelschip Lord Byron is geen internetcorner of Wi-Fi beschikbaar. Wij adviseren u om gebruik te maken van het internet op uw mobiele telefoon (indien dit valt binnen uw bundel).

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Lord Byron 
De royale cabines aan boord van de Lord Byron zijn 15 m² en beschikken over TV, telefoon, minibar, kluisje föhn en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De A- en B-cabines op het Diamant- en Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De C-cabines op het Smaragddek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden. De minisuites op alle dekken zijn 19 m². De A-suites op het Diamantdek zijn maar liefst 22 m².

Liften aan boord van het riviercruiseschip Lord Byron
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Rubin- en Diamantdek kunt bereiken. Het Smaragddek is niet per lift bereikbaar. Het Zonnedek bereikt u tevens via een trap.

 

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.