Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Rocky Mountaineer en HS American Constellation *****

Rocky Mountaineer
De reis met de Rocky Mountaineer duurt 2 dagen. De Rocky Mountaineer rijdt uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops. Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de rivieren Fraser en Thompson in British Columbia. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde Spiral Tunnels, de Kicking Horse Pass en de kolkende watermassa's van Hell's Gate in de Fraser River. Aan boord van de trein verteld de gastheer/-vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg. U kunt kiezen voor GoldLeaf Service of SilverLeaf Service.

GoldLeaf en SilverLeaf Service in de Rocky Mountaineer
In GoldLeaf Service bevindt uw comfortabele zitplaats zich op het bovendek van het dubbeldeks GoldLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer. Het glazen dak biedt u 360º uitzicht op de spectaculaire bergomgeving. Het is voorzien van een speciale coating om u te beschermen tegen de zon. Tevens heeft u exclusief toegang tot het open uitzichtbalkon van het rijtuig. In GoldLeaf Service wordt voor u op beide dagen op het benedendek een uitgebreid ontbijt en een uitstekende warme lunch à la carte geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops is ook de hotelovernachting met transfers en bagage afhandeling inclusief.

In het SilverLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer geniet u in een comfortabele stoel en door grote panoramische ramen van het adembenemende landschap. Tussen de rijtuigen bevindt zich een uitzichtpunt in de openlucht. In SilverLeaf Service wordt op beide dagen bij uw zitplaats een ontbijt en een uitstekende lunch met warm hoofdgerecht geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops is ook de hotelovernachting met transfers en bagage afhandeling inclusief.

HS American Constellation, 5-sterren***** luxe
De American Constellation is een hagelnieuw schip dat pas vanaf 2017 vaart. Dit schip is speciaal ontworpen om te varen door de binnenwateren van Amerika. Hierdoor komt u in havens die grotere schepen niet kunnen bereiken. Aan boord vindt u de ruimste staterooms in zijn soort, royale lounges, een Observatiedek en privé balkons, die ervoor zorgen dat u niets hoeft te missen van de spectaculaire uitzichten. Op de American Constellation zijn er verschillende mogelijkheden tot sportieve activiteiten. Zo is er een Putting Green op het Bovendek en een fitnessruimte. In het restaurant kunt u van een voortreffelijke maaltijd genieten. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. U maakt uw cruise met een internationaal gezelschap. De American Constellation biedt plaats aan 170 passagiers. U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

• Vorstelijke suites en staterooms van maar liefst 21 tot 42 m²
• Wi-Fi aan boord
• Fitnessfaciliteiten
• Putting Green op het Bovendek
• Drankjes inbegrepen
• Bouwjaar 2017

Suites & Staterooms
U heeft een ruime keuze uit verschillende suites en staterooms. De suites en staterooms met privé balkon beschikken allen over glazen schuifdeuren. Vanaf hier ervaart u het adembenemende landschap in de privacy van uw eigen cabine wanneer u door Alaska vaart. Alle suites en staterooms beschikken over een badkamer met bad en / of douche en toilet. 

Graag sommen we de mogelijkheden voor u op: 
2-pers. stateroom, type AA (28 m²), grote vensters die geopend kunnen worden
2-pers. stateroom, type AAL (32,5 m²), panorama schuifpui en privé balkon
2-pers. stateroom, type AAC (32,5 m²), panorama schuifpui en privé balkon
2-pers. stateroom, type AAM (34 m²), panorama schuifpui en privé balkon
2-pers. Veranda Suite (42 m²), panorama schuifpui en privé balkon
2-pers. Owner’s Suite (42 m²), panorama schuifpui en privé balkon
1-pers. stateroom, type Single (Private Balcony) (23 m²), panorama schuifpui en privé balkon
1-pers. stateroom, type Single (21 m²), kleinere vensters die niet geopend kunnen worden

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u alle dekken van het schip kunt bereiken.

Bekijk de cruises met dit schip

Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

17-daagse cruise Vertrek: 9 juli 2020 vanaf € 10998 p.p.
Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

17-daagse cruise Vertrek: 16 juli 2020 vanaf € 10798 p.p.
Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

Rail & Sail: Rocky Mountaineer i.c.m. Alaska

16-daagse cruise Vertrek: 23 juli 2020 vanaf € 10798 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.