Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Imperial*****

SPLINTERNIEUW - Vanaf voorjaar 2020 in de vaart!
Met trots presenteren wij u Europa’s nieuwste hotelschip, HS Amadeus Imperial. Dit vijf sterren ***** luxe hotelschip vaart met u over de mooiste rivieren van Europa. Geniet aan boord van de uitstekende service, de gemoedelijke sfeer en een uitmuntende keuken. Het zal u aan niks ontbreken!

Welkom aan boord
Geniet op het Zonnedek van de prachtige en indrukwekkende landschappen die aan u voorbij trekken. Na een dag vol indrukken die u opdoet tijdens de cruise, kunt u heerlijk ontspannen in de panoramalounge, in de Amadeusclub, Café Vienna of in de openlucht lounge River Terrace op het Mozartdek. Het schip beschikt over fitnessfaciliteiten op het Straussdek en een massageruimte en een kapsalon op het Haydndek. Op het Straussdek vindt u het restaurant waar u kunt genieten van excellente lunches en diners. De Amadeus Imperial biedt plaats aan maximaal 168 passagiers.

Cabines als hotelkamers
Alle cabines van aan boord van de Amadeus Imperial zijn royaal en comfortabel, de stijlvolle inrichting maken de cabines compleet. De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, telefoon, föhn, kluisje en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Ook beschikken alle cabines over een eigen badkamer en toilet. De Amadeus Imperial beschikt over 4 dekken, de cabines zijn verdeeld over 3 dekken. Op het Mozartdek bevinden zich de A-cabines van 17 m² met een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 26 m² en een echt privé veranda-balkon. Enkel de suites beschikken over een minibar. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord van HS Amadeus Imperial
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• Nieuwste hotelschip van Europa, vanaf voorjaar 2020 in de vaart!
• A en B-cabines van 17 m² met panorama schuifpui en Frans balkon
• A-suites van maar liefst 26 m²
• Fitnessfaciliteiten, massage en kapsalon
• Echte hotellift aan boord
• Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week

Voor de foto's hebben wij de foto's van de HS Amadeus Silver III gebruikt, dit schip is gelijkwaardig aan de nieuwste aanwinst HS Amadeus Imperial. Wanneer de foto's van de HS Amadeus Imperial bekend zijn zullen wij deze publiceren. 

Gerelateerde cruises

Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
Vierlandencruise Bergvaart Rijn

Vierlandencruise Bergvaart Rijn

8-daagse cruise Vertrek: 14 juli 2020 vanaf € 1398 p.p.
Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
15-daagse Berg- en Dalvaart Rijn & Moezel

15-daagse Berg- en Dalvaart Rijn & Moezel

15-daagse cruise Vertrek: 14 juli 2020 vanaf € 2698 p.p.
Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
Vierlandencruise Dalvaart Rijn & Moezel

Vierlandencruise Dalvaart Rijn & Moezel

8-daagse cruise Vertrek: 21 juli 2020 vanaf € 1398 p.p.
Golfcruise Rijn & Moezel

Golfcruise Rijn & Moezel

8-daagse cruise Vertrek: 21 juli 2020 vanaf € 2698 p.p.
Majestueuze Donau

Majestueuze Donau

9-daagse cruise Vertrek: 8 september 2020 vanaf € 1498 p.p.
Ontdekking van de Donaudelta

Ontdekking van de Donaudelta

17-daagse cruise Vertrek: 15 september 2020 vanaf € 2598 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.