Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Dutch Melody ****

De ‘Dutch Melody’ is een luxe en comfortabel schip met een zeer prettige ambiance. Het moderne passagiersschip HS Dutch Melody is te water gelaten in 1999.
De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Dutch Melody
In de sfeervolle lounge op het Serenadedek is het goed toeven tijdens onze riviercruises. Ontspannen en genieten kunt u in de bibliotheek, de grote en gezellige lounge en bar en een fitnesscentrum met sauna. Het schip biedt plaats aan 140 passagiers in 70 cabines, welke verdeeld zijn over drie dekken. Ook beschikt het schip nog over een vierde dek, het zonnedek, welke beschikt over heerlijke ligstoelen waarin u van het voorbijglijdende landschap kunt genieten.

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Dutch Melody
Dit schip met hoge standaard fantastische service en verzorging zorgt voor een unieke beleving. De comfortabele cabines aan boord van de Dutch Melody zijn stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen. De cabines zijn minimaal 14 m² groot, beschikken over twee bedden die overdag opgeklapt worden zodat er gezellig zitjes ontstaan en beschikken over een eigen badkamer. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Serenadedek bevinden zicht de A-cabines Deluxe van 14 m² met panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Sonatadek en het Cantatadek bevinden zich de B-cabines en de B-cabines Deluxe van 14 m² met horizontale vensters die niet geopend kunnen worden. Op het Preludedek bevinden zich de C-cabines van 14 m² met horizontale vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord van het riviercruiseschip Dutch Melody
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Sonata-, Cantata- en Serenadedek kunt bereiken. Het Zonnedek en het Preludedek zijn niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• A-cabines van 14 m² met panorama schuifpui en Frans balkon
• B-en C-cabines van 14 m² met horizontale vensters die niet geopend kunnen worden
• Fitnessfaciliteiten, sauna en bibliotheek
• Lounge en bar
• Echte hotellift aan boord
• Bouwjaar 1999

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.