Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Emerald Sky *****

Hotelschip Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny
Navigerend over de rivieren Rijn, Main, Donau en Moezel nemen de Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny u mee door enkele van Europa's meest magische wateren waarbij u vele van de meest fascinerende steden van het continent verkent. De vijf zusterschepen, met elk een capaciteit van slechts maximaal 182 passagiers, zijn allemaal voorzien van een selectie prachtige faciliteiten.
Het hart van elk schip is de Horizon Bar & Lounge. Deze eigentijdse, chique sociale ruimte is uitgerust met een uitgebreid gevulde bar, getalenteerde obers en kelners, faciliteiten voor zelfbediening van warme dranken en een royaal aanbod aan zachte zitplaatsen en banken. De Horizon Bar & Lounge is vooral na het diner een populaire plek voor passagiers die nieuwe vrienden willen maken en de reiservaringen van de dag willen delen met familie en vrienden thuis.

Welkom aan boord
Dineren aan boord van de vijf zusterschepen tijdens een cruise over de prachtige rivieren van Europa biedt een eindeloze reeks van smaaksensaties. Van de themadiners in het Reflections Restaurant tot een unieke barbecue onder de sterrenhemel op het Zonnedek, er is een mooi aanbod voor elke smaak.
Het Zonnedek van de schepen heeft ook een prachtig glazen schuifdak dat het zwembad, de bioscoop en de Riverview Lounge bij minder weer overdekt. Of u nu vóór het ontbijt een paar baantjes wilt trekken in het verwarmde zwembad of wilt genieten van een Hollywood-klassieker in de bioscoop, dit deel van het schip biedt u heerlijke ontspanning wanneer u een paar uur varen voor de boeg heeft.

Cabines als hotelkamers
De Emerald Star, Sky, Sun, Dawn en Destiny beschikken allemaal over 72 royale suites en 20 staterooms. Boek een Emerald Panorama Balcony Suite op het Vistadek of Horizondek en geniet van een ongeëvenaard uitzicht vanaf de ruime privébalkons, een heerlijk verfrissende start van een nieuwe dag op de prachtige waterwegen van Europa of daarbuiten.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Horizon-, Vista- en Rivieradek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• Staterooms van 15 m² en suites van 17 m² tot maar liefst 30 m².
• Single staterooms van 11 m².
• Suites met inpandig privé balkon met lounge.
• Wellness- en fitnessfaciliteiten aan boord.
• Kapper aan boord.
• Zwembad en avondbioscoop.
• Putting Green op het Zonnedek.
• Gamehal.
• Echte hotellift aan boord.
• Horizon Bar & Lounge.
• Sky Barbecue.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.