Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Scenic Jewel *****

Welkom aan boord van de meest luxe schepen met de grootste suites op een Europees riviercruiseschip! U kunt heerlijk ontspannen en genieten in uw eigen lounge en op uw inpandige privé balkon. Maaltijden en drankjes, maar ook uw excursies en entertainment, havengelden en fooien zijn inbegrepen tijdens deze luxe cruises. Uw persoonlijke butler zorgt er aan boord voor dat het u aan niets ontbreekt!

Welkom aan boord van HS Scenic Jewel
Er zijn op de Scenic Jewel vele faciliteiten aanwezig. In het fitnesscentrum of op de renbaan op het Zonnedek kunt u uw lichaam in conditie houden. Voor een ontspannende massage begeeft u zich naar de wellnessruimte. Ontmoet uw medepassagiers in de gezellige panoramabar. In de boordboetiek kunt u terecht voor een leuk aandenken aan deze bijzondere reis. Elke dag worden u voortreffelijke maaltijden geserveerd in één van de restaurants. De Scenic Jewel biedt plaats aan maximaal 169 passagiers.

Cabines als hotelkamers
De Scenic-schepen staan vooral bekend om hun extra luxe suites met een lounge en liggen verdeeld over alle dekken. Deze Royal Suites met een afmeting tot maar liefst 29 en 30 m² beschikken over een aparte slaapkamer, en eveneens zeer ruime ensuite badkamer en een balkon over de gehele lengte van uw suite, met een lounge waarop u heerlijk kunt ontspannen en genieten. Deze suites zijn de grootste ooit gebouwd op Europese riviercruiseschepen! De overige suites beschikken eveneens over een echt balkon en zijn maar liefst 19, 21 of 23 m². Naast de suites met balkon heeft de Scenic Jewel ook standaard suites met kleinere vensters van 15 m². 

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Sapphire- en Diamonddek kunt bereiken. Het Jeweldek is niet per lift bereikbaar. Het Zonnedek bereikt u eveneens via een trap.

• Standaard suites 15 m² en suites tot maar liefst 30 m²
• Suites met inpandig privé balkon met lounge
• Wellness- en fitnessfaciliteiten aan boord
• Gratis fietsen aan boord
• Echte hotellift aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Drankjes inbegrepen
• Bouwjaar 2013

De getoonde foto's geven u een goede indruk van de Scenic-schepen.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.