Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Bekijk alle luxe 4-, 5- en 6 sterren cruises met vertrek vanuit Rotterdam

Een aantal van onze cruises vertrekken vanuit Rotterdam. Bijvoorbeeld cruises door Nederland en België en onze kerstcruise over de Romantische Rijn vertrekt vanuit Rotterdam. De inscheping van onze cruises vanuit Rotterdam is in de loop van de dag. Dit geeft u bij diverse cruises nog de gelegenheid om op eigen gelegenheid het centrum van Rotterdam te ontdekken of ergens gezellig een kopje koffie te drinken.

De cruises vanuit Rotterdam vertrekken vaak vanaf de Maaskade, daar liggen veel riviercruiseschepen aangemeerd. Afhankelijk van de cruise die u gekozen heeft uit ons aanbod van cruises vanuit Rotterdam, ontdekt u rivieren en bestemmingen dichter bij huis. Wij leggen graag de loopplank voor u uit. Welkom aan boord!

De mooiste cruises vanuit Rotterdam

Luxe varende hotels voor cruises vanuit Rotterdam

De uitstekende volpension verzorging en de faciliteiten aan boord van onze 4-, 5- en 6-sterren hotelschepen maken onze cruises vanuit Rotterdam compleet. De ruime cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken over een panorama schuifpui met Frans balkon. Tevens is het goed toeven in de sfeervolle salon of, bij mooi weer, op het Zonnedek. Afhankelijk van de door u gekozen cruise, vindt u aan boord fitnessvoorzieningen, een massageruimte en een kapsalon. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens een van onze cruises vanuit Rotterdam.

De mooiste cruises vanuit Rotterdam

Divers aanbod cruises vanuit Rotterdam

Maakt u cruises vanuit Rotterdam dan zijn er tijdens uw cruises interessante excursies te maken. Zo bezoekt u grote steden als Amsterdam, Deventer en Dordrecht in Nederland, maar ook Antwerpen, Brussel en Gent in België zullen tijdens één van onze cruises vanuit Rotterdam niet ontbreken. Kiest u uit een van onze kerstcruises vanuit Rotterdam dan ontdekt u de Romantische Rijn met prachtige steden als Keulen, Koblenz, Bonn en Rudesheim. Gaat u mee op ontdekkingstocht in eigen land of dichtbij huis? De prachtige panorama’s vanaf het water en de indrukwekkende excursies tijdens deze cruises vanuit Rotterdam maken uw cruise compleet.

De mooiste cruises vanuit Rotterdam

Meer informatie over cruises vanuit Rotterdam

U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl meer informatie over de cruises vanuit Rotterdam, maar wij doen u ook graag een brochure toekomen. Hierin kunt u meer lezen over de cruises vanuit Rotterdam die wij aanbieden. Ook vindt u in deze brochure een overzicht van alle andere cruises van Friendship Cruises. Wilt u meer weten over onze cruises vanuit Rotterdam of andere cruises, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 088-13 07 300. Een van onze reisspecialisten staat u dan graag te woord. Ook een e-mail sturen kan, en wel naar info@friendshipcruises.nl

Bekijk de gerelateerde cruises

De meest complete cruise tijdens de feestdagen
Kerst en Oud & Nieuw cruise

Kerst en Oud & Nieuw cruise

11-daagse cruise Vertrek: 23 december 2021 vanaf € 1696 p.p.
In- en ontscheping in Rotterdam!
Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

6-daagse cruise Vertrek: 28 december 2021 vanaf € 898 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.