Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

8-daagse Douro cruise door Portugal boekt u in 2019 vanaf € 1.498,- p.p.

Als u op vakantie wilt naar Portugal is een riviercruise een uitstekende manier om dit land te ontdekken. Het mediterrane klimaat maakt dit land een perfecte bestemming voor uw welverdiende vakantie. Tijdens de cruise door Portugal varen we over de Douro, een bijna 900 kilometer lange rivier die uitmondt in de Atlantische Oceaan. Vaart u mee tijdens onze riviercruise over de Douro dan zult u ervaren wat voor moois Portugal allemaal te bieden heeft.

De mooiste cruise door Portugal

Luxe tijdens een Portugal cruise

Gaat u mee op reis met onze Portugal cruise dan verblijft u aan boord van een 4-, 5- of 6-sterren hotelschip. U heeft een eigen royale cabine met daarin een toilet en douche, een föhn, een kluisje, een televisie en airconditioning. Tijdens de Douro riviercruise door Portugal kunt u terecht in het sfeervolle restaurant aan boord. Ook treft u op het schip vaak een zwembad, een whirlpool en spa- en fitnessfaciliteiten. Aan boord heeft u dus alles tot uw beschikking voor een onvergetelijk verblijf.

De mooiste cruise door Portugal

Onvergetelijke excursies tijdens de cruise

Tijdens de cruise door Portugal bieden wij verschillende xcursies aan. In Lamego kunt u het plaatselijke museum en het stadscentrum bezoeken. Een excursie naar Figueira de Castelo Rodrigo staat ook op het programma. Ook kunt u met de touringcar mee naar Salamanca (Spanje), waar u het centrum van deze stad kunt ontdekken. Andere excursies voeren u in Portugal naar het Mateus paleis, naar Porto en naar Guimarães. Leuk om tijdens uw cruise door Portugal mee te gaan op deze excursies.

De mooiste Portugal cruise

Vanaf €200,- voordeel op een cruise door Portugal

Normaal gesproken betaalt u voor een cruise door Portugal bijv. € 2.298,-, maar wij bieden u graag voordeel, soms wel meer dan € 200,-. Hierdoor kunt u voor een aantrekkelijke reissom een onvergetelijke cruise door Portugal maken. Boeken of een brochure aanvragen kan eenvoudig online op www.friendshipcruises.nl, waarbij u zelf uw cabine kunt uitkiezen. Vergeet vooral niet het excursiepakket te boeken, anders mist u zes interessante excursies. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Als u belt naar 088-13 07 300 of een e-mail stuurt naar info@friendshipcruises.nl staat een van onze medewerkers u graag te woord over een Douro riviercruise door Portugal.

Bekijk de gerelateerde cruises

Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 6 juni 2021 vanaf € 2598 p.p.
Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 19 september 2021 vanaf € 2598 p.p.
Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 7 november 2021 vanaf € 1998 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.