Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Ruim 70 cruises door Europa in 2019 nu te boeken bij Friendship Cruises

Tijdens een Europa cruise ontdekt u dit prachtige continent vanaf het water. Europa is dankzij de vele rivieren uitstekend geschikt voor het reizen per luxe hotelschip.

Door de relatief korte afstanden tussen diverse steden die aan de rivieren gelegen zijn, kunt u op comfortabele wijze kennis maken met wat Europa u te bieden heeft. Tijdens de cruise Europa geniet u aan boord van alles wat in het landschap om u heen aan u voorbij trekt.

Aan boord heeft u bovendien alle luxe die u maar kunt wensen. Wij varen namelijk alleen met 4- en 5-sterren cruiseschepen. Een Europa cruise staat dus garant voor een bepaalde mate van luxe. Wij zeggen altijd: het zal u aan niets ontbreken wanneer u meegaat op één van onze cruises door Europa.

De mooiste cruises door Europa

Cruise in Europa door verschillende landen

Met Friendship Cruises kunt u cruisen op prachtige rivieren door diverse Europese landen. Al varende ontdekt u niet alleen landen als Nederland, Duitsland en Frankrijk, maar komt u ook in onder andere Oostenrijk, Zwitserland en Slowakije. Tijdens een cruise Europa kunt u daarnaast ook landen als Hongarije, Kroatië, Servië, Bulgarije, Roemenië en Portugal ontdekken. Vanaf het water zult u een hele andere kant van Europa leren kennen! 

De mooiste Europa cruises

Cruise Europa over verschillende rivieren

Iedere rivier heeft, net als ieder land, een eigen karakter. Om die reden kiezen veel van onze passagiers er voor om elk jaar een andere riviercruise te maken. Zo ontdekken zij in Europa niet alleen de Rijn (zeer populair!), maar juist ook alle andere rivieren die minstens net zo mooi zijn.

Tijdens de Europa cruise kunt u optioneel deelnemen aan diverse excursies.  De belangrijkste rivieren in Europa waarover u een cruise kunt maken zijn :

  • Rijn (ook kerstcruises)
  • Moezel
  • Main
  • Elbe
  • Maas
  • Donau
  • Seine
  • Rhône
  • Douro

We zijn erg benieuwd welke cruise Europa u gaat maken en welke rivier u dus gaat ontdekken! Kunt u niet kiezen, dan helpen wij u daar natuurlijk met alle plezier bij. Elke Europa cruise is in ieder geval onvergetelijk en adembenemend!

De mooiste cruises Europa

Ontdek de mooiste steden tijdens een Europa cruise

Het mooie van een Europa cruise is dat u prachtige, historische steden zoals Parijs, Keulen, Boedapest, Lyon, Wenen en Boekarest allemaal kunt ontdekken. Onze luxe cruiseschepen brengen u van stad naar stad. Onze kapitein meert af in de buurt van de diverse stadscentra, zodat u te voet deze steden kunt ontdekken. Onderstaand vindt u een selectie van de cruises in Europa die wij aanbieden op onze website www.friendshipcruises.nl. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoonnummer: 088-13 07 300
E-mailadres: info@friendshipcruises.nl 

U kunt ook onze brochure aanvragen die bomvol Europa cruises staat!

Bekijk de gerelateerde cruises

Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 6 juni 2021 vanaf € 2598 p.p.
Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 19 september 2021 vanaf € 2598 p.p.
Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 7 november 2021 vanaf € 1998 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.