Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Cruise in Duitsland over Rijn, Main, Moezel, Donau of Elbe met luxe schip

Duitsland is het land van de prachtige Rijn, de Main, de Donau en de Moezel. Het land is uitermate geschikt voor een riviercruise, omdat het schitterende natuurgebieden herbergt met hoge bergen en dichte bossen. Tijdens een cruise door Duitsland ontdekt u in 6 of 7 dagen de mooiste Duitse steden, waaronder Dresden, Berlijn, Keulen, Düsseldorf en Frankfurt. Wilt u ook genieten van al het moois dat onze oosterburen te bieden hebben, maak dan zeker eens een cruise door Duitsland. Maak een zomercruise of een kerstcruise Rijn en Moezel door Duitsland.

De mooiste cruise door Duitsland

Luxe cruise door Duitsland

Als u een cruise door Duitsland maakt met Friendship Cruises verblijft u aan boord van een 4-, 5 en 6-sterren cruiseschip. Het zal u aan niets ontbreken gedurende de reis, want elk hotelschip is voorzien van een sfeervol restaurant en een gezellige bar. Op al onze schepen staat de bemanning gedurende de gehele cruise Duitsland voor u klaar om de cruise onvergetelijk te maken. En niet alleen de verzorging aan boord is uitstekend, ook uw eigen cabine is van alle gemakken voorzien.

Excursies tijdens de Duitsland cruise

Afhankelijk van de cruise Duitsland die u boekt, maakt u verschillende excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld op excursie naar Dresden, waar u onder leiding van een deskundige gids diverse hoogtepunten van de stad aandoet. Ook een excursie per touringcar naar Frankfurt am Main is een van de hoogtepunten van uw reis per boot. Gaat u mee op een kerstcruise door Duitsland, dan mag een bezoek aan een van de kerstmarkten uiteraard niet ontbreken.

De mooiste Duitsland cruise

Boek uw cruise door Duitsland

Wilt u direct uw cruise Duitsland boeken, bekijk dan onderstaand het meest actuele aanbod cruises door Duitsland gepubliceerd op www.friendshipcruises.nl. U kunt er ook voor kiezen onze brochure aan te vragen, zodat u thuis op uw gemak alle informatie over onze boottochten door Duitsland door kunt nemen. Heeft u toch nog vragen, dan staat ons deskundige team van riviercruisespecialisten voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-13 07 300 of per e-mail op info@friendshipcruises.nl. We vertellen u meer over onze cruises in Duitsland.

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.