Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Wilt u een onvergetelijke 14-daagse cruise door Afrika maken?

Geen continent is zo mooi en overweldigend als Afrika. De graslanden staan vol met zebra's en gnoes en de Sahara is een oneindig lijkend woestijnlandschap. Voor wie Afrika wil ontdekken, zijn er legio mogelijkheden. Velen kiezen voor het maken van een safaritocht, maar wist u dat een cruise dé manier is om Afrika te ontdekken? Tijdens uw cruise door Afrika gaat u onder andere naar Kaapstad en de Victoriawatervallen en ontmoet u olifanten. Hoe uniek is dat?

Excursies tijdens een cruise door Afrika

Tijdens de Afrika cruise staan diverse prachtige excursies op het programma. Gaat u binnenkort met ons mee op reis, dan kunt u uzelf vast verheugen op de onderstaande uitstapjes:

  • Een bezoek aan een Afrikaans Masaï dorp
  • Een rondleiding door het Apartheid Museum
  • Een bijzondere ontmoeting met olifanten
  • Een rit met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg
  • Een ontdekkingstocht door het Chobe National Park

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit het goed gevulde programma tijdens de Afrika cruise. Als u bij ons aan boord stapt, staat u nog veel meer moois te wachten. Lees gerust wat meer over de rivier Chobe.

Wilt u een Afrika cruise maken?

Kunt u niet wachten om het prachtige Afrika te ontdekken, dan verwelkomen wij u graag aan boord van één van onze luxe hotelschepen. U maakt de cruise Afrika met 5-sterrenschip Zambezi Queen. Deze drijvende lodge biedt plaats aan slechts 28 passagiers waardoor u behoort tot een zeer select gezelschap dat de schatten van Afrika gaat bewonderen.

Heeft u onze brochure al aangevraagd?

Onderstaand vindt u de cruises door Afrika waar momenteel nog één of meerdere suites beschikbaar zijn aan boord. Heeft u vragen over de prachtige cruise Afrika, neem dan contact met ons op. Telefonisch zijn onze cruisespecialisten te bereiken op 088 - 1307 300. En heeft u onze prachtige brochure boordevol informatie al aangevraagd?

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.