Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Bootreizen Donau 2021 laten u diverse hoofdsteden van Europa ontdekken

De Donau is de op één na langste rivier van Europa. Met onze Donau bootreis ontdekt u meerdere prachtige landen tijdens één bootreis. U reist onder andere door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Slowakije. Een bootreis over de Donau staat in het teken van genieten. U kunt kiezen uit 8 tot wel 17-daagse bootreizen Donau. Zo komt u op de mooiste plaatsen van Europa tijdens een bootreis over de Donau.

De mooiste Donau bootreizen

Comfort tijdens bootreizen Donau

Bij Friendship Cruises staan luxe en comfort hoog in het vaandel. Welke van onze bootreizen over de Donau u ook kiest, onze 4-, 5- en 6-sterren luxe schepen staan garant voor uitstekende verzorging aan boord. De hotelschepen hebben een sfeervol interieur. De royale cabines zijn van alle gemakken voorzien, en daarnaast kunt u ook van faciliteiten als een kapsalon, massageruimte en een fitnessruimte gebruik maken. Verder zullen onze koks u tijdens de bootreis over de Donau heerlijke gerechten voorschotelen. Het zal u tijdens uw bootreis over de Donau aan niets ontbreken.

Excursies bootreizen Donau

De Donau is het neusje van de zalm. Tijdens een van de Donau bootreizen laat uw hotelschip u zowel monumentale steden als prachtig natuurschoon zien. U kunt kiezen uit excursies door steden als Boekarest, Belgrado, Boedapest, Salzburg en Wenen. Uiteraard kunt u ook een Mozart- en Straussconcert in Wenen bezoeken. Wij bieden tijdens alle bootreizen meerdere excursies aan, met als doel om de locatie van de dag beter te leren kennen. Alle bootreizen over de Donau beschikken over prachtige excursieprogramma’s die u optioneel kunt boeken. Uiteraard staat het u vrij om de steden op eigen initiatief te ontdekken.

De mooiste bootreizen over de Donau

Brochure over bootreizen Donau

U kunt onze Friendship Cruises brochure aanvragen indien u meer te weten wilt komen over onze bootreizen over de Donau. Alle informatie die u nodig heeft, kunt u hierin vinden. Ook kunt u een overzicht van alle andere cruises die Friendship Cruises aanbiedt, vinden op de website www.friendshipcruises.nl. Wilt u meer weten over onze bootreizen Donau, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze riviercruisespecialisten staan u graag te woord via 088–13 07 300 of info@friendshipcruises.nl

Bekijk de gerelateerde cruises

Incl. 3 dagen Boekarest!
Cruisen door de Donaudelta

Cruisen door de Donaudelta

12-daagse cruise Vertrek: 19 oktober 2021 vanaf € 2198 p.p.
Kerstcruise Majestueuze Donau

Kerstcruise Majestueuze Donau

9-daagse cruise Vertrek: 20 december 2021 vanaf € 1398 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.