Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Bootreis over de Rijn 2019 door Duitsland op luxe en nieuw hotelschip

Een bootreis Rijn is een uitermate geschikte manier om kennis te maken met onze oosterburen. Op een ontspannen manier geniet u onderweg van de mooiste panorama’s. Eeuwenoude kastelen en burchten verheffen zich hoog boven de Rijn en zijn de stille getuigen van een rijke en bewogen geschiedenis. Aangezien de Rijn niet alleen door Duitsland stroomt, kunt u ook een bootreis Rijn maken tot aan Basel in Zwitserland. U vaart dan vanuit Nederland, via Duitsland en Frankrijk naar Zwitserland. Welke bootreis Rijn u ook kiest, met Friendship Cruises wordt het een cruise om nooit te vergeten. U kunt kiezen uit een bootreis Rijn in alle jaargetijden, zelf met kerst wanneer we speciale kerstcruises verzorgen!

De mooiste bootreis over de Rijn

Luxe bootreis Rijn

U verblijft aan boord van een 4-, 5- of 6-sterren hotelschip van Friendship Cruises tijdens een bootreis Rijn. Qua luxe zal het u aan niets ontbreken. Onze attente bemanning staat iedere dag voor u klaar om het u naar de zin te maken. Tijdens een bootreis Rijn verblijft u in een luxe cabine. Vaak beschikken deze cabines over een panorama schuifpui met Frans balkon. Sommige schepen hebben zelfs cabines met een eigen balkon. De culinaire verzorging tijdens een bootreis Rijn is fantastisch. U verblijft aan boord op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Dat wordt genieten. In de royale salon geniet van u van de prachtige natuur die aan u voorbij trekt. Tijdens de bootreis Rijn verblijft u met regelmaat op het Zonnedek, waar u achter iedere bocht een nieuwe verrassing wacht.

De mooiste bootreis Rijn

Excursies tijdens de bootreis Rijn

Tijdens de bootreis Rijn kunt u uiteraard iedere dag van boord om de omgeving die grenst aan de Rijn te ontdekken. In diverse steden als Keulen, Cochem, Koblenz, Rüdesheim en Speyer wordt een stadswandeling georganiseerd. Maakt u tijdens de kerstdagen een cruise over de Rijn, dan zult in de vele prachtige steden versteld staan van de gezellige sfeer. Welke bootreis Rijn u ook kiest, met Friendship Cruises wordt het altijd een welvarende cruise. 

Direct een bootreis Rijn boeken? 

Wilt u zeker zijn van een plaats aan boord van een bootreis Rijn, bij Friendship Cruises kunt u uw cruise direct online boeken. Wilt u eerst meer informatie ontvangen, dan kunt u kosteloos onze uitgebreide brochure aanvragen of contact met ons opnemen. Onze riviercruisespecialisten staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 088-13 07 300. Ons e-mailadres is info@friendshipcruises.nl

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.