Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Maak een prachtige bootreis door Oostenrijk over de Donau vanaf € 1098,-

Oostenrijk biedt u diverse mogelijkheden voor een mooie bootreis. Ook de langste rivier van Europa, de Donau, stroomt door Oostenrijk. Met ons kunt u een bootreis over deze rivier maken helemaal tot aan de Zwarte Zee. Tijdens uw bootreis Oostenrijk vaart u langs grote valleikloven, idyllische wijngaarden en traditionele dorpen. De mooie burchten, kloosters en paleizen zijn de stille getuigen, die de grandeur van de bewogen geschiedenis weergeven. Naast de Donau zijn de Elbe met de zijrivier de Moldau, en de Rijn grote en belangrijke rivieren in Oostenrijk.

De mooiste bootreis Oostenrijk

Maak excursies tijdens uw bootreis Oostenrijk

De Donau vormt het decor voor mooie excursies. U brengt tijdens uw bootreis Oostenrijk een bezoek aan de prachtige, romantische hoofdstad Wenen. De stad is rijk aan geschiedenis, met name monumenten, musea, paleizen, mooie parken, gezellige cafés en aantrekkelijke banketbakkers! Tijdens een stadstour ontdekt u de verschillende bezienswaardigheden terwijl de gids u van alles vertelt over Oostenrijk en de stad Wenen.

Ook een bezoek aan het Paleis Schloss Schönbrunn mag tijdens uw bootreis Oostenrijk niet ontbreken. Dit paleis is de zomerresidentie van de familie Habsburg en in het bijzonder van keizerin Elisabeth van Oostenrijk, beter bekend als Sisi. ’s Avonds kunt u in de hoofdstad van Oostenrijk een klassiek concert bijwonen. Geniet van een avond vol Weense charme met de swingende geluiden van walsen, polka's, aria's en duetten, evenals operette en pianoconcertmelodieën.

De mooiste Oostenrijk bootreis

Luxe riviercruises voor uw bootreis Oostenrijk

De uitstekende verzorging en de faciliteiten aan boord van onze prachtige 5- en 6-sterren hotelschepen maken uw bootreis Oostenrijk compleet. De ruime cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken over een panorama schuifpui met Frans balkon. Tevens is het goed toeven in de sfeervolle salon of, bij mooi weer, op het Zonnedek. Afhankelijk van de door u gekozen bootreis Oostenrijk vindt u aan boord fitnessvoorzieningen, een massageruimte en een kapsalon. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens uw bootreis Oostenrijk.

Hulp nodig bij het boeken van uw bootreis Oostenrijk?

U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl veel informatie over een bootreis Oostenrijk, wij bieden verschillende bootreizen naar Oostenrijk aan. Wij doen u ook graag  een brochure toekomen. Hierin kunt u meer lezen over de riviercruises die wij aanbieden. Ook vindt u in deze brochure een overzicht van alle andere cruises van Friendship Cruises. Wilt u meer weten over onze bootreizen Oostenrijk, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 088-13 07 300 of een e-mail sturen naar info@friendshipcruises.nl. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord over het maken van een onvergetelijke bootreis Oostenrijk.

De mooiste bootreis door Oostenrijk

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.