Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Maak luxe bootreis Moezel in Duitsland met 4-, 5- of 6-sterren hotelschip

De bootreis Moezel is een perfecte manier om Duitsland te bezoeken. U vaart door een prachtig gebied en langs imposante wijnheuvels. De moezelwijn die in deze streek geproduceerd wordt, zal zeker geproefd worden gedurende de bootreis Rijn en Moezel. U maakt kennis met de middeleeuwse dorpjes, waar u kloosters, kerken, burchten en kastelen bewondert.

De mooiste luxe bootreis Moezel

Luxe bootreis Moezel

Onze luxe hotelschepen maken de bootreis Moezel tot een onvergetelijke ervaring. De schepen zijn voorzien van stijlvolle salons en luxe cabines, die van alle gemakken voorzien zijn. Elke cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Ook beschikken de cabines over een panorama schuifpui en een Frans balkon, waar u rustig van het uitzicht geniet tijdens het varen over de Moezel en de Rijn. U verblijft op het schip op basis van volpension verzorging, inclusief ontbijt, lunch en diner.

De mooiste luxe bootreis Moezel

Excursies tijdens bootreis Moezel

Langs de Moezel zijn bijzondere plaatsen te vinden die bezocht worden gedurende het varen over de Moezel en de Rijn, zoals Trier, Cochem en Bernkastel. Uw varende hotel zal tijdens de bootreis Moezel aanmeren in de oudste stad van Duitsland: Trier. In deze stad zijn gebouwen uit de Romeinse tijd en kunstschatten uit de klassieke oudheid te bewonderen. In de plaats Cochem staat de beroemde Rijksburcht. Bij een bezoek aan de burcht geniet u van het adembenemende uitzicht over de Moezel. De stad Bernkastel is een vakwerkstad, waar u de historie van de Middeleeuwen bezichtigt. De bootreis Moezel geeft u met deze excursies een bijzonder beeld van Duitsland.

Als voorbeeld schetsen wij hieronder het excursieprogramma van onze recente bootreis Moezel:

 • Excursie Schloss Benrath
 • Stadswandeling Keulen
 • Stadswandeling Bonn
 • Stadstour Maria Laach
 • Stadstour Bad Neuenahr
 • Stadswandeling Koblenz
 • Excursie Rüdesheim met Siegfried’s Musikkabinett
 • Excursie Heidelberg aan de Neckar
 • Stadswandeling Speyer en bezoek Dom van Speyer
 • Stadswandeling Straatsburg
 • Excursie Elzas
 • Excursie Cochem met bezoek Rijksburcht en wijnproeverij

De mooiste luxe bootreis over de Moezel

De onderstaande video neemt u volledig mee in de beleving van een bootreis Moezel. Bekijk alvast uw bestemming en hotelschip.

Boek uw bootreis Moezel

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van elke nieuwe bootreis over de Moezel en daarna de bootreis Moezel boeken, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via onze website www.friendshipcruises.nl. Heeft u verder nog vragen, dan staat ons deskundige team van riviercruisespecialisten voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-13 07 300 of per e-mail op info@friendshipcruises.nl.

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.