Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Maak luxe bootreis Moezel 2019 in Duitsland met 4-, 5-, of 6-sterren schip

De bootreis Moezel is een perfecte manier om Duitsland te bezoeken. U vaart door een prachtig gebied en langs imposante wijnheuvels. De moezelwijn die in deze streek geproduceerd wordt, zal zeker geproefd worden gedurende de bootreis Rijn en Moezel. U kunt kennis maken met de middeleeuwse dorpjes, waar u kloosters, kerken, burchten en kastelen kunt bewonderen. 

De mooiste luxe bootreis Moezel

Luxe bootreis Moezel

Onze luxe hotelschepen maken de bootreis Moezel tot een onvergetelijke ervaring. De schepen zijn voorzien van stijlvolle salons en luxe cabines, die van alle gemakken voorzien zijn. Elke cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Ook beschikken de cabines over een panorama schuifpui en een Frans balkon, waar u rustig van het uitzicht kunt genieten. U verblijft op het schip op basis van volpension verzorging, inclusief ontbijt, lunch en diner.

De mooiste luxe bootreis Moezel

Excursies tijdens bootreis Moezel

Langs de Moezel zijn bijzondere plaatsen te vinden die bezocht worden, zoals Trier, Cochem en Bernkastel. Uw varende hotel zal tijdens de bootreis Moezel aanmeren in de oudste stad van Duitsland: Trier. In deze stad zijn gebouwen uit de Romeinse tijd en kunstschatten uit de klassieke oudheid te bewonderen. In de plaats Cochem staat de beroemde Rijksburcht. Bij een bezoek aan de burcht kunt u genieten van het adembenemende uitzicht over de Moezel. De stad Bernkastel is een vakwerkstad, waar u de historie van de Middeleeuwen kunt bezichtigen. De bootreis Moezel geeft u met deze excursies een bijzonder beeld van Duitsland.

De mooiste luxe bootreis over de Moezel

Boek uw bootreis Moezel

Wilt u de bootreis Moezel boeken, dan kunt u dat via onze website www.friendshipcruises.nl doen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen, dan kunt u kosteloos onze uitgebreide brochure aanvragen, zodat u thuis op uw gemak alle informatie over een bootreis Moezel en andere cruises door kunt nemen. Heeft u verder nog vragen, dan staat ons deskundige team van riviercruisespecialisten voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-13 07 300 of per e-mail op info@friendshipcruises.nl

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.