Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Vaar met een bootreis Duitsland 2019 over Europa’s mooiste rivieren

Duitsland is vele rivieren rijk. De bootreis Duitsland vaart over prachtige rivieren als de Rijn en Moezel, en Donau. De schitterende natuurgebieden die het land herbergt, hebben imposante bergen met burchten en kastelen en dichte bossen. Tijdens de bootreis Duitsland brengt u een bezoek aan de mooiste Duitse steden en dorpen. U bezoekt tijdens onze bootreizen o.a. Keulen, Koblenz, Mannheim en Neurenberg, waar u kennis kunt maken met de kunst en cultuur van Duitsland.

Excursies tijdens een bootreis Duitsland 

In Duitsland is veel te beleven, tijdens de bootreis Duitsland zult u zich niet vervelen. In de steden Keulen, Bonn of Trier kunt u een stadswandeling maken door de parken en langs historische gebouwen. Als u een uitdaging wilt, kunt u de Loreley beklimmen.  Op de top heeft u een panoramisch uitzicht over de Rijn. De bootreis Duitsland geeft u een uitgelezen kans om een Moezelwijnproeverij te doen bij de wijnboer. In de steden Koblenz, Rüdesheim en Frankfurt zijn kastelen, ruïnes en historische gebouwen te bezoeken. Deze gebouwen laten u kennis maken met het imposante verleden van Duitsland. Dit en veel meer beleeft u als u kiest voor een Duitsland bootreis, een bootreis Duitsland die u niet alleen in de zomer kunt maken, maar u kunt bij Friendship Cruises ook kiezen voor een prachtige kerstcruise Rijn en Moezel.

De mooiste bootreis Duitsland

Luxe cruiseschip voor bootreis Duitsland

Een bootreis Duitsland wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit hotelschepen. U verblijft tijdens onze bootreizen altijd aan boord van een 5- of 6-sterren cruiseschip, waar u kunt genieten van de beste service. Tijdens uw bootreis Duitsland geniet u van het heerlijke eten en drinken in het sfeervolle restaurant of in de gezellige bar. Uw cabine is voorzien van alle gemakken die u ook in een luxe hotelkamer zou vinden. Zo heeft u een eigen badkamer met douche en toilet en is uw cabine voorzien van televisie, radio, telefoon en airconditioning. Gedurende de reis staat de voltallige bemanning voor u klaar om van uw bootreis Duitsland een onvergetelijke ervaring te maken.

De mooiste Duitsland bootreis

Boek uw bootreis Duitsland

Boek uw bootreis Duitsland direct online op www.friendshipcruises.nl of bel met een van onze riviercruisespecialisten voor meer informatie over bootreis Duitsland, onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te adviseren. U kunt ons bereiken op 088-13 07 300 of info@friendshipcruises.nl. Indien u graag onze brochure wilt ontvangen om uw bootreis Duitsland uit te zoeken dan sturen wij deze gratis aan u op, u kunt de brochure hier opvragen.  Deze staat boordevol informatie over een bootreis Duitsland of een van onze andere bootreizen.

De mooiste bootreis door Duitsland

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.