Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

België cruises 2021 zijn de ultieme manier om mooi België te ontdekken

België staat synoniem voor het bourgondische leven. Tijdens een van onze België cruises gaat u op excursie en ontdekt u de mooiste plekjes van België. U maakt kennis met boeiende steden als Brussel en Antwerpen, maar bijvoorbeeld ook Gent en Brugge tijdens de België cruises. Iedere stad zal u verrassen met een rijke historie en culinaire hoogstandjes. Ga mee op onze België cruises en ervaar de Belgische charme en gastvrijheid. De schitterende panorama’s vanaf het water zullen u zeker verbijsteren.

De mooiste België cruises

Tijdens de België cruises bent u verzekerd van luxe en comfort aan boord van uw varende hotel. Niet voor niets kiest Friendship Cruises alleen voor 4-, 5- en 6-sterren luxe schepen, zodat u tijdens de cruise ultiem comfort zult ervaren. Ook de cabines aan boord zijn van alle gemakken voorzien. Tijdens onze België cruises zal het u aan niets ontbreken.

Veel te ontdekken tijdens België cruises

Met de België cruises ontdekt u de vele hoogtepunten die België te bieden heeft. U scheept in Nederland in, waar de België cruises van start zullen gaan. Vervolgens bevaart u de Nederlandse en Belgische wateren langs diverse grote steden en maakt u tijdens de België cruises interessante excursies. De excursies geven u meer inhoudelijke informatie over de steden die u tijdens deze België cruises zult ontdekken. Uw verblijf aan boord is op basis van uitstekende volpension verzorging. De bemanning aan boord van onze luxe schepen staat altijd voor u klaar. De België cruises zijn veelzijdige cruises waarbij u zowel Nederland als ons buurland België vanaf het water ontdekt.

De mooiste cruises door België

Meer informatie over België cruises?

U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl meer informatie over de België cruises die wij aanbieden, maar wij doen u ook graag een brochure toekomen. Hierin kunt u meer lezen over de België cruises die wij aanbieden. Ook vindt u in deze brochure een overzicht van alle andere cruises van Friendship Cruises. Wilt u meer weten over onze België cruises of andere cruises, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 088-13 07 300. Een van onze reisspecialisten staat u dan graag te woord. U kunt tevens e-mailen naar info@friendshipcruises.nl

Bekijk de gerelateerde cruises

De meest complete cruise tijdens de feestdagen
Kerst en Oud & Nieuw cruise

Kerst en Oud & Nieuw cruise

11-daagse cruise Vertrek: 23 december 2021 vanaf € 1696 p.p.
In- en ontscheping in Rotterdam!
Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

6-daagse cruise Vertrek: 28 december 2021 vanaf € 898 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.