ANVR / SGR / Calamiteitenfonds

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
Friendship Cruises (KvK: 52520617) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.  Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.
Voor meer informatie: klik hier

 
Stichting Calamiteitenfonds Reizen
Friendship Cruises (KvK: 52520617) is ook aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u, als consument, die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: (een deel van) uw reissom terugkrijgt, indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt, indien wij, als gevolg van een calamiteit, de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. Onder een calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. De volledige garantieregeling is te vinden op www.calamiteitenfonds.nl. De publieksheffing bedraagt € 2,50 per boeking/factuur (max. 9 personen).

Voor meer informatie: klik hier


ANVR Touringcarclassificatie
ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid gemaakt tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Touringcars hebben voor alle drie de categorieën dubbele beglazing, toilet aan boord, koelkast en koffiezetapparaat, voetsteun, 2 passagiersdeuren aan rechterzijde, luchtvering, stereogeluidsinstallatie en airconditioning. Voor de specifieke verschillen: www.sktb.nl.

Roken in de bus
ANVR-reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.

ANVR-Consumentenvoorwaarden
Wij zijn aangesloten bij de ANVR (FST Group B.V., KvK 23051159, ANVR 5145). De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. De reizen op de website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen in deze brochure tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval isw. Deze ANVR-consumentenvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-brochure 'Alles wat je moet weten als je op reis gaat'. De brochure bevat naast de ANVR-Consumentenvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. De ANVR-Consumentenvoorwaarden treft u onderstaand. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden), overige ANVR-informatie en de aanvullende touroperator voorwaarden van Friendship Cruises. 

Onderstaand vindt u een link naar de ANVR Reizigersvoorwaarden

ANVR Reizigersvoorwaarden per 1 juli 2018  

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.