Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Alaska cruise 2020: spot walvissen en gletsjers op 5-sterren cruise

Tijdens onze Alaska cruise ontdekt u de mooiste natuurgebieden. Zie hoe de lokale wilde dieren hun weg vinden in de natuur en geniet van prachtige uitzichten over diepblauwe gletsjers en rivieren in de oneindige wildernis. Tijdens uw cruise naar Alaska ziet u waarom deze meest noordwestelijke staat van de Verenigde Staten tot een van de mooiste vaargebieden ter wereld behoort. Deze Alaska cruise biedt u een ervaring die u nooit zult vergeten.

De mooiste Alaska cruise

Een Alaska cruise: wat is de beste tijd om te gaan?

Het Alaska cruise seizoen is in juli en augustus. In deze maanden vallen derhalve ook de Alaska cruise data 2020. Het is in Alaska dan weliswaar zomer, maar dat verandert niets aan het feit dat wat u moet meenemen voor uw Alaska cruise en vervolgens volop zult dragen toch ten eerste winterkleding en een dikke jas, een muts, een sjaal en handschoenen betreft.

De mooiste cruise Alaska

Hoe zien de Alaska cruise excursies en expedities eruit?

Diverse echte excursies en expedities onder begeleiding van deskundige lokale gidsen maken uw cruise Alaska compleet. Het zijn stuk voor stuk ware Alaska cruise hoogtepunten. U zult zich zeker verbazen over de schitterende uitzichten bij onder andere de 457 meter hoge verticale kliffen van Tracy Arm, de South Sawyer Glacier en de goudkoortsstad Skagway. Maar Alaska heeft meer! Tijdens uw Alaska cruise geniet u tevens van natuurlijke schoonheden als de Mendenhall Glacier vlakbij Juneau en Chilkoot Lake in de buurt van Haines, waarop u Alaska cruise kajak trips maakt. Maar wat mogelijk nog de meeste indruk zal maken gedurende uw Alaska cruise is Glacier Bay National Park, waar enorme gletsjers, gematigd regenwoud en besneeuwde bergen samen een spectaculair dynamisch landschap vormen.

De mooiste cruise naar Alaska

Wat is de beste Alaska cruise route?

Wanneer u met Friendship Cruises mee gaat, mist u niets van al het moois van Alaska. U bezoekt de volgende Alaska cruise locaties:

• Juneau en Mendenhall Glacier
• Skagway
• Haines
• Glacier Bay National Park
• Inside Passage en Frederick Sound
• Petersburg
• Tracy Arm en Sawyer Glacier

De mooiste Alaska cruise

Wat is het beste schip voor een Alaska cruise?

U maakt uw luxe Alaska cruise aan boord van HS American Constellation, 5-sterren***** luxe, een schip dat speciaal gebouwd is voor passagiers die kiezen voor iets unieks. De intieme sfeer aan boord van dit varende hotel en de ruime indeling van uw cabine of suite met balkon maakt dat u zich gauw thuis voelt tijdens de cruise Alaska.

De American Constellation is daarnaast het beste schip voor een Alaska cruise omdat het behoort tot een van de weinige rederijen die toegang heeft tot het Glacier Bay National Park. Geniet van de 5-sterren luxe en het comfort aan boord terwijl Amerikaanse zeearenden voorbij vliegen, grizzly beren op zoek zijn naar hun voedsel en walvissen langs zwemmen. Een prachtige Alaska cruise staat op u te wachten.

De mooiste cruise Alaska

Al eens gehoord van de unieke combinatie van de Alaska cruise en Rocky Mountaineer 2020?

Vanaf nu vindt u ook de combinatie Alaska cruise en trein in ons aanbod dat wij ook wel de Rail & Sail Collection noemen. Voorafgaand aan uw cruise naar Alaska bewondert u de Canadese Rockies aan boord van de Rocky Mountaineer. Aan het einde van de treinreis bezoekt u voorafgaand aan uw cruise Alaska Vancouver in het westen van Canada. Uw cruise Alaska 2020 met vluchten vanuit Amsterdam naar Seattle en vanuit Seattle naar Juneau en vice versa zullen wij in dit geval voor u op maat aan uw wensen aanpassen.

De mooiste Alaska cruise en Rocky Mountaineer

Waar boekt u Alaska cruises?

Is een Alaska cruise de moeite waard? Na het lezen van bovenstaande twijfelt u vast niet meer. Friendship Cruises is de Alaska cruise specialist in Nederland. U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl veel informatie over de Alaska cruise. Tevens sturen wij u natuurlijk graag kosteloos een brochure toe. Hierin staat alle informatie over onze Alaska cruise uitgebreid beschreven. Vraag de brochure over de Alaska cruise hier aan.

Wilt u meer weten over onze Alaska reis of een andere mooie cruise uit ons aanbod, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088-13 07 300. Een van onze reisspecialisten staat u dan graag te woord. Of stuur uw vragen over de Alaska cruise naar info@friendshipcruises.nl.

De mooiste cruise naar Alaska

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.