Grand New England cruise

13-daagse cruise
vertrek 21 juli 2020

vanaf € 7998 p.p.

Cruiseschip: HS American Constitution ****+

Atlantische Oceaan

De Atlantische Oceaan: cruisen over de tweede oceaan ter wereld
De Atlantische Oceaan bedekt ruim twintig procent van de aarde en deze wereldzee is, na de Grote Oceaan, de grootste ter wereld. Hoewel de Grote Oceaan twee keer zo groot is, heeft de Atlantische Oceaan met 106 miljoen vierkante kilometer al een immense oppervlakte. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor een prachtige cruise over de Atlantische Oceaan.

De Atlantische Oceaan heeft een gemiddelde diepte tussen de 3.700 en 5.500 meter. In de diepste geul ligt de bodem echter op bijna 8,5 kilometer. Op het breedste stuk is de oceaan tussen Europa en Afrika aan de ene kant en Noord- en Zuid-Amerika aan de andere kant 9.600 kilometer breed. Jaarlijks komt hier 2,5 centimeter bij als gevolg van afbrokkeling van zowel het Europese als Amerikaanse vasteland.

Unieke Civil War cruise over de Atlantische Oceaan

Aan de Atlantische kust van het Amerikaanse New England liggen plaatsen als Portland, Boston, Newport, Williamsburg, Wilmington, Charleston, Savannah en St. Augustine. In de Caraïben in de Atlantische Oceaan liggen ontelbare zonovergoten, tropische eilanden, waaronder de Bahama’s.

Friendship Cruises biedt verschillende cruises over de Atlantische Oceaan aan. De meest noordelijke cruise langs de Amerikaanse kust is de Grand New England cruise met als vertrek- en eindpunt het historische openluchtmuseum Boston. Vanaf uw kleine luxe schip verkent u onder meer de culturele trekpleisters van Portland en de stranden en boulevards van Newport. Onderweg wordt u continu verrast door het maritieme erfgoed. Onze American Revolution cruise maakt u vanuit Baltimore. Koloniaal Williamburg wordt vereerd met een bezoek, net als de twee andere steden die behoren tot de ‘Historische Driehoek’: Yorktown en Jamestown. U duikt verder in de verhalen rondom de stad én de persoon Washington. Of maak een unieke Civil War cruise tussen Charleston en Jacksonville, met de Victoriaanse historie en adembenemende flora en fauna op diverse eilanden, 19e-eeuwse wijken in Savannah, en plantages en slagvelden bij Beaufort.

VRAAG DE BROCHURE MET CRUISES DOOR DIT VAARGEBIED AAN

De mooiste cruise over de Atlantische Oceaan naar Wilmington

Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.