Cruisen door de Amazone

Excursies Amazone 2020

Alle excursies tijdens uw reis zijn inbegrepen, evenals de entreegelden. De excursies worden begeleid door een deskundige Engelssprekende lokale gids. Het vervoer tijdens de excursies van de cruise is per luxe skiff, een boot voor tien tot twaalf personen. Het vervoer tijdens de excursies van het landprogramma is per airconditioned minibus of met lokale vervoersmiddelen.

Onder het kopje ‘Vaarschema’ vindt u een uitgebreide dag-tot-dag-beschrijving van het programma van deze reis. In de beschrijving zijn tevens de excursies opgenomen die u op die dag zult gaan maken. Graag geven wij u nog een korte opsomming van de uitstapjes waaraan u kunt deelnemen.

• Lima, de kosmopolitische hoofdstad van Peru
• Roze Orinocodolfijnen voeren
• Wandeling over de ‘terra firma’ (het niet ondergelopen woud)
• De samenvloeiing van de rivieren de Ucayali en de Marañon, waar de Amazone begint
• Enorme biodiversiteit tijdens een safari in Pacaya Samiria
• Bezoek aan de lokale bevolking in San Francisco
• Rondrit door Iquitos, een belangrijke handelshaven diep in het Peruaanse regenwoud die alleen per boot of vliegtuig bereikbaar is
• Bedreigde lamantijnen (zeekoeien) de fles geven in het Manatee Rescue Center
• De koloniale stad Cusco, de Heilige Vallei en het wereldwonder Machu Picchu 

Het programma tijdens de reis is om nautische en organisatorische redenen voorbehouden. Het programma kan bijvoorbeeld vanwege hoge of lage waterstanden aangepast worden. Dit betekent dat bepaalde uitstapjes op een ander tijdstip kunnen worden uitgevoerd of dat er een alternatief programma wordt aangeboden. De kapitein is, in verband met de veiligheid, bevoegd de beslissingen met betrekking tot het vaarschema en het bijbehorende programma te nemen en u daar aan boord over te informeren. U kunt er vanzelfsprekend vanuit gaan dat de beslissingen altijd in het belang van onze passagiers worden genomen, waarbij de veiligheid en het comfort van onze passagiers voorop staat.

Nationale feestdagen
Tijdens nationale feestdagen kan het excursieprogramma afwijken van het programma dat op onze website www.friendshipcruises.nl gepubliceerd staat. Zo kunnen de openbare gebouwen, musea en andere te bezoeken locaties tijdelijk gesloten zijn of beperkt toegankelijk zijn in verband met gewijzigde of beperkte openingstijden. Ook kan het voorkomen dat lokale markten kleiner zijn dan gewoonlijk, of die dag geheel niet plaatsvinden.

Nationale feestdagen verschillen per land. Hieronder informeren wij u in algemene zin over de data van nationale feestdagen. Dan kunt u hier bij het kiezen van de reisdatum rekening mee houden.

http://www.officeholidays.com/countries/peru/index.php 

http://www.embassyperunl.com/ 
 
http://www.peru.travel/?internacional 

Klimaat
Hieronder vindt u een klimaattabel van het land / de landen die u bezoekt tijdens uw reis. Voor het klimaat in specifieke steden of gebieden die u aandoet, verwijzen wij u naar http://klimaatinfo.nl/.

Peru
Klimaattabel Peru
 

Reviews
488 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Amazone
Mariska appelman 22-07-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Volledig in de watten gelegd. Een unieke combinatie van luxe in een bijzonder reservaat met uitzonderlijke natuurlijke krachten. Zwemmen met de sprankelende energie van de roze dolfijnen, piranha’s vissen bij zonsondergang, toasten met een heerlijke frisse cocktail op het leven, ervaar de wijsheid van de locale indianen die rechtstreekse afstammelingen blijken te zijn van de Inca’s. Destijds op de vlucht voor de Spanjaarden. Wat een vriendelijke, uiterst behulpzame bevolking.
Lees beoordelingen
Cruise: Amazone
W. Capelle21-01-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Een fantastische cruise!!
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.