Cruisen door de Amazone

HS Delfin III *****

Met riviercruiseschip Delfin III op luxe expeditie door het Amazone regenwoud

  •  Kies uit 22 vorstelijke suites van maar liefst 22 tot 55 m²
  •  Regenwoudspa
  •  Zonnedek met whirlpool
  •  Diverse drankjes inbegrepen, inclusief huiswijn bij het diner
  •  Bouwjaar 2015

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Delfin III, 5-sterren***** luxe

Ervaar een luxe expeditie aan boord van de opmerkelijke nieuwe Delfin III, een schip dat perfect is afgestemd op zijn omgeving en waar zelfs moeder natuur trots op zou zijn: hardhout dat op duurzame wijze is gekapt in het lokale regenwoud, kleurrijk handgemaakt Peruaans textiel en oude gereedschappen en kunstwerken uit de regio. Aan boord van riviercruiseschip Delfin III is het regenwoud nooit ver weg, en toch geniet u van vijfsterren comfort en faciliteiten. Dit intieme en toch ruime, 52 meter lange riviercruiseschip Delfin III is bij uitstek geschikt om al varend over de Amazone een van de meest uitgestrekte tropische regenwouden die de wereld rijk is te ontdekken en te genieten van een van de meest biodiverse regio’s op aarde. Op het schip zal het u aan niets ontbreken. 

  •  Uitsluitend suites met ramen van de vloer tot aan het plafond
  •  Maar liefst 29 bemanningsleden op slechts maximaal 44 passagiers
  •  Natuurexperts aan boord van hotelschip Delfin III vertellen over de rivier, flora en fauna
  •  Dagelijks entertainment van Broadway-niveau
  •  Overdag diverse activiteiten aan boord van riviercruiseschip Delfin III

Riviercruiseschip Delfin III

Openluchtdek op riviercruiseschip Delfin III
Op het rustige openluchtdek aan boord van de Delfin III kunt u yoga-oefeningen doen of nippen aan een rijk kopje Peruaanse koffie terwijl u de zon ziet opkomen. Strek u uit op een zachte ligstoel om een boek te lezen of dompel even onder in de whirlpool. En kom ‘s avonds bijeen in de overkapte lounge voor een Pisco Sour-cocktail, terwijl u om u heen de jungle tot leven hoort komen.

Canopy Lounge aan boord van hotelschip Delfin III
Op warme Amazonemiddagen zorgt de elegante Canopy Lounge met airconditioning ervoor dat u contact houdt met het regenwoud door middel van de panoramische ramen van de vloer tot aan het plafond en het op de lokale omgeving geïnspireerde decor. Hier kunt u genieten van culturele voorstellingen, levendige discussies met natuurexperts, Peruaanse kooklessen en avondentertainment, terwijl het cruisepersoneel klaar staat om aan al uw wensen te voldoen.

Andes Dining Room op riviercruiseschip Delfin III
In de Andes Dining Room schotelt het vakkundige culinaire team van het schip u spectaculaire creaties voor die zijn bereid met lokale ingrediënten. Elk gerecht zit vol smaken en inspiratie die zijn opgedaan in het regenwoud om u heen. Terwijl u het uitzicht in u opneemt dat aan u voorbij glijdt, geniet u van menu’s met geroosterd vlees, licht gegrilde vis, smaakvolle groenten, zongerijpt tropisch fruit en decadente desserts.

Regenwoudspa aan boord van hotelschip Delfin III
Van oudsher is het Amazone-regenwoud de ultieme bron van mystieke geneeswijzen en exotische elixirs. In de serene Rainforest Spa wordt deze traditie voortgezet door middel van weldadige behandelingen. Yucamani-steenmassages, rustgevende avocado-wraps en verkwikkende koffie-cacao-scrubs verzorgen en verjongen uw lichaam en geest.

Riviercruiseschip Delfin III wellness

Weelderige suites met rivierzicht aan boord van het riviercruiseschip Delfin III, 5-sterren***** luxe
De accommodaties aan boord van de Delfin III voorzien u van al het comfort en de gemakken van een vijfsterrenhotel, terwijl u tegelijkertijd wordt getrakteerd op alle opwindende aspecten van een tocht door het regenwoud.

De ruime, mooi afgewerkte suites op riviercruiseschip Delfin III bieden:

• Individueel regelbare klimaatregeling
• Dagelijkse schoonmaak
• De fijnste katoenen lakens en dekbedden
• Luxueuze zachte badjassen en slippers
• Geheel natuurlijke therapeutische toiletartikelen
• Een zee aan opbergruimte
• Tropische bloemen en vruchten bij aankomst in de suite
• En nog veel meer…

Riviercruiseschip Delfin III Owners Suite

Owners Suite op het schip Delfin III
De ruim 55 m² grote Owners Suite op het Bovendek van riviercruiseschip Delfin III is voorzien van een kingsize bed en heeft glazen ramen rondom van de vloer tot aan het plafond. Tot de overige faciliteiten behoren: één gratis spabehandeling van zestig minuten per gast, de diensten van een persoonlijke butler, een gevulde minibar, ijsblokjesmachine, gratis wasserijservice en avondcanapés. Ontbijt op de kamer en een geurbad zijn op verzoek verkrijgbaar.

Corner Suite op het schip Delfin III
De 24 m² grote Corner Suites op het Hoofddek van hotelschip Delfin III zijn voorzien van een kingsize bed en hebben een panorama schuifpui en Frans balkon. Tot de overige faciliteiten behoren: één gratis spabehandeling van zestig minuten per gast, de diensten van een persoonlijke butler, een gevulde minibar, ijsblokjesmachine, gratis wasserijservice, avondcanapés en op verzoek ontbijt op de kamer.

Upper Suite op het schip Delfin III
De Upper Suites zijn midscheeps op het Bovendek van riviercruiseschip Delfin III te vinden en bieden gasten 22 m² leefruimte. De Upper Suites zijn slim ontworpen voor een comfortabel verblijf en bieden een spectaculair uitzicht door de panorama schuifpui met Frans balkon. De suites zijn naar wens voorzien van twee eenpersoonsbedden of één kingsize bed.

Suite op het schip Delfin III
De 22 m² grote Suites op het Hoofddek van hotelschip Delfin III zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden of één queensize bed, panorama schuifpui met Frans balkon, een telescoop om naar de sterren te kijken, een bureau, zitruimte, ruime kledingkast en opbergruimte onder het bed, en diverse luxueuze faciliteiten.

Liften aan boord van het riviercruiseschip Delfin III, 5-sterren***** luxe
Er is op hotelschip Delfin III geen lift aanwezig. 

VRAAG DE BROCHURE MET CRUISES AAN BOORD VAN DIT SCHIP AAN

Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.