Kerstcruise Romantische Rijn

HS George Eliot *****

De George Eliot is een elegant en splinternieuw hotelschip dat in 2019 voor het eerst in de vaart wordt genomen. Met maar 140 passagiers aan boord een prachtig intiem varend hotel van ultieme luxe. Ervaar de luxe en het comfort aan boord door de stijlvolle inrichting en de uitstekende volpension verzorging en faciliteiten. De royale fauteuils, sfeervolle salon en het luxe restaurant maken naast de prachtige cabines en suites uw reis compleet.

Welkom aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Achterop het Diamantdek is de bistro bar gelegen. Bij warm weer worden de panorama schuifpuien hier open geschoven en kunt u buiten dineren. Het restaurant bevindt zich op het Rubindek. Laat u volledig in de watten leggen bij de kapper of nagelstyliste. Op het Zonnedek is het heerlijk vertoeven in de loungestoelen en op de ligbedden, of in de whirlpool. De George Eliot biedt plaats aan maximaal 140 passagiers.

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
De royale en comfortabele cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek bevinden zich de A-deluxe suites van 23 m² met een echte privé veranda-balkon, enkele A-superior suites van 18 m² en de A-cabines van 16 m². Op het Rubindek liggen ook enkele B-superior suites van 18 m², alsmede de B-cabines van 16 m². Op het Emeralddek vindt u de C-superior suites van 18 m² en de C-cabines van 15 m². De cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, föhn, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Geniet van de prachtige panorama’s vanuit het aparte zitje in uw cabine of suite.

Liften aan boord van het riviercruiseschip George Eliot
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Emeralddek, Rubindek en Diamantdek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

• A- en B-cabines van 16 m² met panorama schuifpui en Frans balkon
• A-Deluxe suites van maar liefst 23 m² met een echte privé veranda-balkon
• Kapsalon en nagelstudio aan boord
• Sfeervolle Bistro bar aan de achterzijde van het schip
• Echte hotellift aan boord
• Splinternieuw: Bouwjaar 2019

Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.