Kerstcruise Romantische Rijn

Marjan de Haan

Welkom bij Friendship Cruises.
Mijn naam is Marjan de Haan, geboren in Friesland, nu wonend in Noord-Holland, niet ver van de Zaanse Schans. Al een aantal jaren heb ik ervaring met vaarreizen. Het is de mooiste manier om vakantie te vieren, te beleven en te proeven. Iedere keer is het weer genieten van de gastvrijheid aan boord en de heerlijke maaltijden. Daarnaast zien we mooie plaatsen en kunnen we op ontdekking gaan met één of meerdere excursies uit het goed voorbereide programma. En tussen alles door, genieten we van het varen en de ontmoeting met elkaar. Bij Friendship Cruises komen alle elementen aan bod. Graag draag ik bij aan het goede verloop van uw onvergetelijke reis. Ik nodig u graag uit voor een ontmoeting aan boord op één van de prachtige Friendship Cruises. Een hartelijke groet en tot ziens.

Hedwig van der Linden

 Mijn naam is Hedwig van der Linden en afgelopen 12 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in de theaterwereld. 
Naast mijn diverse werkzaamheden in de cultuursector heb ik de opleiding tot gecertificeerd ANVR reisbegeleider bij IVOR met succes afgerond. In mijn jonge jaren heb ik het diploma van de NHTV in Breda behaald. Sinds kort heb ik het voorrecht om, in combinatie met de prachtige reizen van Friendship Cruises, mijn kennis over te brengen in de hoedanigheid van cruiseleader. Met enthousiasme geef ik extra achtergrond informatie en maak ik het onze gasten graag zo goed mogelijk naar hun zin. 
Het meest inspirerende aan mijn werk is samen met anderen van mooie landschappen, steden en kunst te genieten en daarbij ervaringen uit te wisselen. Een interessant schilderij, een ontroerend concert, heerlijk eten, gezelligheid, humor en een goed gesprek maken de vakantie tot een waardevolle belevenis!
Ik zie er dan ook naar uit op reis te gaan om samen een nieuw avontuur te beleven. 

Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.