Kerstcruise Romantische Rijn

Ina Ceelen

Op reis gaan om weer thuis te komen...!

Op reis gaan, genieten van een luxe verblijf aan boord, lekker eten, je verwonderen over de kunst en cultuur in de landen waarin je reist: wie wil dat nu niet? Nu, ik in ieder geval wel, maar dan heel graag samen met u!

Mijn naam is Ina Ceelen, woonachtig in Eindhoven. Deze website biedt mij een leuke gelegenheid om een tipje van 'mijn sluier' op te lichten.

Aansluitend aan mijn werkzaam leven, onder andere als trainer, coach en loopbaanadviseur, heb ik voor Friendship Cruises een aantal reizen begeleid over de Donau en de Rijn. Eerder, in Duitsland (Schwangau), Engeland (Weymouth) en Italië (Florence) heb ik achttien maanden lang jongeren uit heel Europa begeleid op het gebied van sport en spel, maar ook met hen, onder supervisie van 'Bonn' en 'Brussel', mogen discussiëren over de voors en tegens van de toen nog aanstaande Europese eenwording. Een fantastische tijd!
Ook het begeleiden van ski- en bridgereizen binnen Europa heeft mij veel plezier en vrienden voor het leven opgeleverd. 

Privé heb ik al reizende binnen en buiten Europa het avontuur gezocht en beleefd. Ik heb veel over de bezochte landen en culturen geleerd en, al reizende, veel over mij zelf! Tegenwoordig ligt voor mij het accent vooral op het deelnemen als gast aan klassieke muziek- en opera reizen, voornamelijk in Europa. Ik kan daar enorm van genieten!

Maar ook het reizen over water heeft mijn hart gestolen. En dan kan het niet anders dan dat ik zeer enthousiast ben over het leven en beleven aan boord van de prachtige cruiseschepen die ingezet worden door Friendship Cruises. Bijzonder leuk is het om dan als cruiseleader een bijdrage te kunnen leveren aan uw plezier en uw gemak. Ik vind het een eer om u als gast te begeleiden aan boord, maar ook ga ik graag met u op ontdekkingsreis in de steden die wij onderweg aan zullen doen. Friendship Cruises zorgt altijd voor een uitstekende gids ter plaatse maar, goed voorbereid, zal ik er steeds voor zorgen dat ik niet met mijn mond vol tanden sta bij uw vragen over de bezienswaardigheden onderweg.

Samen op reis om weer thuis te komen... maar dan wel met prachtige herinneringen aan een schitterende cruise! Ik kijk er naar uit! U ook?

Ina Ceelen

Marianne RevenichMijn naam is Marianne Revenich en ik woon nu meer dan 10 jaar in Friesland.

Voorheen woonde en werkte ik geruime tijd in Den Haag en begon mijn interesse in het reizen en culturen ontdekken te groeien, hetgeen later een passie werd. Privé heb ik aardig wat afgereisd, met name buiten Europa en via mijn werk indertijd, heb ik een jaar lang in de U.S.A. gewoond. Later ben ik, eerst in Den Haag, en later in Friesland touringcar chauffeuse geworden en heb veelal met senioren vele meerdaagse reizen mogen maken door heel Europa.

In het dagelijks leven ben ik momenteel werkzaam in de zorg, bij mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, hierin vind ik veel voldoening.

Ik wilde betrokken blijven in de reisbranche en heb toen een reisleiderscursus gevolgd bij IVOR. Na mijn certificering ben ik eerst bij een cruise maatschappij terecht gekomen en heb ik diverse cruises gedaan in de reisleiderssfeer. Dit was een goede start voor mijn ontwikkeling hierin. Het is toch weer heel wat anders dan op een touringcar rijden.

Een aantal jaren geleden ben ik bij Friendship Cruises terechtgekomen en inmiddels heb ik diverse cruises mogen begeleiden, hetgeen me goed bevalt. Mijn ervaring is dat het een eerlijk bedrijf is en het gaat hier om de klant. Dat spreekt mij aan. De schepen zijn luxueus en comfortabel, de bemanning uiterst vriendelijk en dan nog maar te zwijgen over het heerlijke eten! Bij iedere cruise hoor je wel een “onderaards… maar toch duidelijk tevreden gemompel”: oh… we zijn weer heel wat kilootjes aangekomen, oh…!

Als bedrijf maar ook als reisleider, wil je graag dat het eindproduct goed is! De mensen / passagiers die zo’n reis hebben geboekt, moeten waar voor hun geld krijgen en tevreden naar huis kunnen gaan. Dat is waar we naar streven!

Misschien dat ik u persoonlijk mag ontmoeten op één van onze mooie en ontspannen cruises. Van harte uitgenodigd, welkom! Wolkom! (in het Fries)

Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.