Cruisen door de Donaudelta

Zeven landen in één cruise!
Roemenië – Bulgarije – Servië – Kroatië – Hongarije – Slowakije – Oostenrijk
De Donau is het neusje van de zalm. Uw reis door zeven landen begint met een 3-daags bezoek aan Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, vol geschiedenis en traditie. U verblijft in een luxe 5-sterrenhotel en maakt kennis met deze stad en het Parlementspaleis onder leiding van een deskundige gids. Na inscheping aan boord van uw 5-sterren hotelschip in Fetesti ontdekt u prachtig natuurschoon en steden als monumentaal Bratislava; Boedapest, de Koningin van de Donau en Belgrado. Houd u uw fototoestel bij de hand tijdens de passage van de IJzeren Poort. De reis naar kilometer nul, aan de monding van de Donau, en het bezoek aan de Donaudelta met zijn prachtige natuur en landschap zullen u onvergetelijke ervaringen bezorgen. Aan boord van uw luxe hotelschip kunt u heerlijk ontspannen van alle indrukken en genieten van de uitstekende volpension verzorging. Vanuit de sfeervolle panoramalounge, de Amadeus Club of het Zonnedek heeft u een schitterend uitzicht op het Donaulandschap dat aan u voorbij trekt. Een riviercruise met een gouden randje!

Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader
• Internationaal gezelschap aan boord
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies
• Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleaders
• Deskundige lokale gidsen tijdens uw excursies

Meer bedenktijd nodig? Neem een vrijblijvende optie! Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis.

Bij annulering door Friendship Cruises van uw Donaudelta cruise vanwege corona geen voucher, maar geld terug!
Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

Reviews
542 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Donau
Ballieux G.C.J.22-08-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Uitstekend.Wij hebben als Ned. passagiers onze erkentelijkheid en dank in een loflied tot uitdrukking gebracht. P.S. De ervaring met onze reisleidster is boven alle lof verheven. Eem punt van verbetering: De temperatuur on de longroom tijdens het diner was onaangenaam hoog/
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Jacques van den Berg28-08-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We hebben genoten en de reis heeft aan onze verwachtingen voldaan. Alles zat logistiek goed in elkaar. De excursies waren prima georganiseerd en voorzien van vriendelijke en deskundige gidsen. De crew was geweldig.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.