Dourocruise

Portugal en Spanje
Welkom aan boord van de Queen Isabel. Met gepaste trots presenteren wij u dit mooiste hotelschip op de Douro. In een ambiance van luxe en grandeur ontdekt u prachtig Portugal. Porto is tijdloos charmant. Vanuit deze stad in Noord-Portugal laat u zich betoveren door de culturele en landschappelijke schatten, de magie en romantiek van de schilderachtige Dourovallei. Langs ruwe en romantische landschappen die worden ingekleurd door wijngaarden zoekt de Douro zijn weg door Noord-Portugal, om zich in Porto in de Atlantische Oceaan te storten. De zon laat de gouden rivier in haar enige juiste kleur schitteren. Overal tussen de glooiende groene heuvels en valleien vormen wondschone middeleeuwse en barokke kerken en kloosters behorend tot het werelderfgoed van UNESCO de rijkdom van het oude Portugese koninkrijk. Tijdens een bezoek aan het pittoreske pelgrimsstadje Lamego, het paleis en de tuinen van Mateus en het middeleeuwse Figueira Castelo Rodrigo wordt u ondergedompeld in de grootse historie vol tradities en kleurige folklore. Het hoogtepunt van de cruise vormt de dagexcursie naar het bruisende Spaanse Salamanca. Bij het zien van de prestigieuze oudste universiteit van Europa zult u meteen het aanzien van de school erkennen. Hierna vervolgt u uw weg naar het middelpunt van de stad: Plaza Mayor. In één woord indrukwekkend. Stapt u mee aan boord van het luxe 5-sterrenschip Queen Isabel?

Extra veel inclusief tijdens deze cruise:
• Nederlandse boordtaal
• Excursies
• Dranken tijdens de maaltijden en excursies
• Wijnproeverijen
• Nederlandstalige lezingen aan boord
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Individuele groepsreis
• Internationaal gezelschap aan boord
• Vanaf 25 personen incl. Friendship Cruises cruiseleader

BIJ ANNULERING DOOR FRIENDSHIP CRUISES VAN UW DOUROCRUISE VANWEGE CORONA GEEN VOUCHER, MAAR GELD TERUG!
Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

Reviews
536 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Douro
greta speybrouck21-08-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Heel mooie vaarroute. De junior suite is eigenlijk geen echte meerwaarde (1 extra ladenkast en een onnodig grote badkamer met bad - normale cabine heeft een kleinere maar veel practischere badkamer met douche). Vriendelijke crew.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.