Vierlandencruise Dalvaart Rijn - Lezersreis NDC

Exclusieve lezersreis voor NDC passagiers, stap op bij u in de regio (keuze uit 7 plaatsen in Noord-Nederland)!

Vierlandencruise over de Rijn & Moezel van Basel naar Amsterdam
Met gepaste trots presenteren wij u de Vierlandencruise over de Rijn en Moezel met het prachtige 5-sterren superior hotelschip Grace*****+.  Uw cruise start in het Zwitserse Basel waar u per Comfort Class touringcar, trein of vliegtuig heen reist. In Basel scheept u in en via de Rijn vaart u dalwaarts terug naar Amsterdam. Tijdens de cruise doorkruist u maar liefst vier landen en maakt u kennis met indrukwekkende steden zoals Straatsburg, Mannheim, Keulen en Düsseldorf. Tussen Rüdesheim en Koblenz vaart u over het mooiste stukje van de Rijn: de Loreley passage. Vanaf Koblenz vervolgen we onze cruise over de schilderachtige Moezel naar Cochem. Aan boord van de Grace geniet u van 5-sterren comfort en een uitmuntende service.

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers!
• Nederlandse boordtaal 
• Eigen Friendship Cruises touringcar
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader
• Quiet Vox systemen tijdens uw excursies

Exclusieve lezersreis voor NDC passagiers uit Noord-Nederland: Inclusief op- en uitstapservice bij u in de buurt!
Maak gebruik van de inbegrepen op- en uitstapservice en reis vanuit uw opstapplaats van/naar het hotelschip in Amsterdam en terug vanaf Babberich. Keuze uit maar liefst 7 op- en uitstapplaatsen in Noord-Nederland: Assen, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Meppel of Sneek.

Samen met u aan boord: historica Reinildis van Ditzhuyzen
Aan boord van uw hotelschip zal Reinildis van Ditzhuyzen interessante lezingen geven over de rijke historie van het Rijn- en Moezelgebied en de prachtige steden aan deze rivier.

Reinildis van Ditzhuyzen bezocht het Arnhems gymnasium en studeerde aansluitend geschiedenis en talen aan de universiteiten van Salzburg, Nijmegen, Wenen en Barcelona, gevolgd door postdoctoraal onderwijs aan het Europa College (Brugge 1973/4) en het Salzburg Global Seminar in Slot Leopoldskron (1977/8). Zij schreef diverse boeken over o.m. Praag, Vlieland en een Haagse wijk. Vooral door haar (historische) publicaties over etiquette en protocol (Ditz-reeks) en over koningshuizen is zij bekend. In 2015 resp. 2018 verschenen op basis van een Weens privé-archief haar boeken (in het Duits): "Liebesbriefe aus Lemberg. Eine Spurensuche um die halbe Welt 1915-2015" en "Die Hlawatsch Saga. Drapierte Damen, nackte Herrenbein & ein Wiener Zinshaus 1800 bis heute". Zij is veelvuldig te horen en te zien op radio en tv in binnen- en buitenland en geeft voordrachten in diverse talen.


 
Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
P Seinen19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Prima muv de excursies excursies werden geleid door lieve maar zeer amateuristische dames. deze hadden kennelijk geen enkele opleiding gehad.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
L. de Rooy-van Ralem19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Een heel goed verzorgde reis
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.