Kerst en Oud & Nieuw cruise over de Rijn & Moezel

Kerst en Oud & Nieuwcruise over de Romantische Rijn met vertrek uit Rotterdam!
Welkom aan boord van het unieke 4-sterren superior luxe hotelschip Skyla voor een prachtige Kerst en Oud & Nieuwcruise over de Romantische Rijn en de schilderachtige Moezel. U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Rubindek. Ervaar de luxe en het comfort aan boord van het in 2019 volledig gerenoveerde 4-sterren superior hotelschip Skyla. Tijdens de Kerst en Oud & Nieuwcruise geniet u van de gezellige sfeer in o.a. Rüdesheim en Cochem. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief Kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw cruise. Aan boord van hotelschip Skyla zal een feestelijke Oudjaarsavond georganiseerd worden vol gezelligheid en vermaak. De bemanning staat voor u klaar!

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers.
• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader

Exclusief Kerstconcert op 1e Kerstdag in Koblenz - speciaal voor Friendship Cruises passagiers!
Het belooft een bijzondere Kerst te worden
Traditiegetrouw organiseert Friendship Cruises een Kerstconcert in Koblenz op 1e Kerstdag. Samen vieren we Kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst met een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van de trompet. Friendship Cruises biedt haar Kerstcruise passagiers op de Romantische Rijn dit Kerstconcert exclusief aan.

Exclusief Nieuwjaarsconcert op Nieuwjaarsdag in Emmerich - speciaal voor Friendship Cruises passagiers!
Friendship Cruises organiseert een uniek Nieuwjaarsconcert in Emmerich op Nieuwjaarsdag in de middag. Uw familie is van harte welkom om het nieuwe jaar met u in te luiden.

Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
Lf Schoonhoven19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldig
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
De graaf20-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldig nieuwe boot de hs robert Burns zeer vriendelijk personeel heerlijk eten hebben ons heerlijk laten verwennen met massages echt een aanrader top
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.