Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise
vertrek 21 december 2020

vanaf € 798 p.p.

Cruiseschip: HS Swiss Pearl ****

Kerstcruise Romantische Rijn met vertrek uit Arnhem!
Een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn aan boord van het unieke 4-sterren**** luxe hotelschip Swiss Pearl. Met haar stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord ervaart u de luxe en het comfort van dit 4-sterren hotelschip. Maak tijdens deze cruise een bezoek aan de met lichtjes versierde kerstmarkt in Bonn, de stad van Beethoven. Geniet van gezellige gedecoreerde pleintjes en verrassend veel bezienswaardigheden. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief Kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de Swiss Pearl!

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers.
• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader

Exclusief Kerstconcert op 1e Kerstdag in Koblenz - speciaal voor Friendship Cruises passagiers!
Het belooft een bijzondere Kerst te worden
Traditiegetrouw organiseert Friendship Cruises een Kerstconcert in Koblenz op 1e Kerstdag. Samen vieren we Kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst met een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van de trompet. Friendship Cruises biedt haar Kerstcruise passagiers op de Romantische Rijn dit Kerstconcert exclusief aan.


Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
J. J. Nuis02-07-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Goed
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
Greet Gommans07-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Onze eerste reis met Friendship Cruises. Keuze van mijn vriendin en mij: Romantische Kerstreis over de Rijn! Boven verwachting! Riante cabine, zeer vriendelijk personeel, fijne begeleiding door cruise leaders - speciaal dhr. Bos. Bediening in restaurant perfect, aanbod: zeer uitgebreid. Mooie geste van Friendship Cruises om speciaal een Kerstconcert aan te bieden in Koblenz! Een reis met Friendship Cruises: zéér aan te bevelen!
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.