Kerstcruise Romantische Rijn

Kerstcruise Romantische Rijn met vertrek uit Rotterdam!
Welkom aan boord van het unieke 4-sterren**** superior hotelschip Maya voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Ervaar de luxe en het comfort van dit prachtige 4-sterren superior hotelschip door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Geniet van de gezellige kerstsfeer in Düsseldorf en de sfeervolle kerstmarkt in Bonn. Tijdens de Kerstcruise over de Romantische Rijn bezoekt u het prachtige Musikkabinett in Rüdesheim en kunt u genieten van een prachtige stadswandeling in Keulen. Exclusief voor Friendship Cruises passagiers wordt op Eerste Kerstdag een Kerstconcert georganiseerd met medewerking van professionele musici, in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw cruise! Vier met ons de feestdagen aan boord van hotelschip Maya.

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers.
• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader

Exclusief Kerstconcert op 1e Kerstdag in Koblenz - speciaal voor Friendship Cruises passagiers!
Het belooft een bijzondere Kerst te worden
Traditiegetrouw organiseert Friendship Cruises een Kerstconcert in Koblenz op 1e Kerstdag. Samen vieren we Kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst met een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van de trompet. Friendship Cruises biedt haar Kerstcruise passagiers op de Romantische Rijn dit Kerstconcert exclusief aan.

Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
Wil Hoenderop26-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Super. Jammer dat dat geweldige schip, Robert Burns niet meer voor Friendship zal varen. Een groot gemis want het was het paradepaardje van Uw vloot
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
A den Hoedt-Blaak07-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldige reis gehad,met fijn personeel,en goede reisleiding! Het eten was uitstekend,elke dag weer een verrassing! Ga zo door! Crew en bemanning nogmaals dank,tot een volgende keer!
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.