Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise
vertrek 21 december 2020

vanaf € 798 p.p.

Cruiseschip: HS Swiss Diamond ****

Kerstcruise Romantische Rijn met vertrek en aankomst Rotterdam!
Welkom aan boord van 4-sterren luxe hotelschip Swiss Diamond voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Uw Kerstcruise begint en eindigt in Rotterdam! U wordt ontvangen in de royale entree op het Rubindek. Geniet van de grandeur en comfort die hotelschip Swiss Diamond en haar bemanning u biedt. Tijdens de Kerstcruise geniet u van de sfeervolle kerstmarkten en de gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf, Bonn en Keulen. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief Kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de Swiss Diamond.

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers.
• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader

Exclusief Kerstconcert op 1e Kerstdag in Koblenz - speciaal voor Friendship Cruises passagiers!
Het belooft een bijzondere Kerst te worden
Traditiegetrouw organiseert Friendship Cruises een Kerstconcert in Koblenz op 1e Kerstdag. Samen vieren we Kerst. Massaal zingen we met elkaar de bekende kerstliederen. Omlijst met een mooi muzikaal programma met medewerking van talentvolle musici. De majestueuze klanken van het orgel laten zich combineren met de gouden klanken van de trompet. Friendship Cruises biedt haar Kerstcruise passagiers op de Romantische Rijn dit Kerstconcert exclusief aan.

Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
A. van de Wiel- van de Meerendonk26-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Het was een geweldige ervaring. Super vriendelijk personeel. Het eten was uitstekend. De kamers zagen eruit als een chique hotelkamer.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
J C daalmeijer 19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Het was een fijne Cruise Maar .... ik ben ziek geworden van de airco aan boord Veel te koud ... In onze hut werd het niet warmer dan 21 graden
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.