Rail & Sail: Glacier Express en Vierlandencruise

Welkom in Zwitserland, hét Europese land van de bergen, waardoorheen de wereldberoemde Glacier Express zijn weg baant
Er is geen betere én aangenamere manier om de Zwitserse bergwereld te ontdekken dan via een reis met de wereldberoemde Glacier Express. U reist in circa 7,5 uur door een adembenemend landschap met onafzienbare bossen, hoge bergen en verstilde dalen, langs snelstromende rivieren en schilderachtige dorpjes. Behalve dat u onderweg 291 bruggen en viaducten en 91 tunnels passeert krijgt de trein ook te maken met enorme hoogteverschillen, waardoor op bepaalde trajecten gebruik wordt gemaakt van tandrad. De legendarische Glacier Express rijdt al sinds 1930 tussen St. Moritz / Davos in Graubünden en Zermatt in Wallis. Wij hebben voor u de panorama rijtuigen 1st Class gereserveerd. Onderweg serveren wij u een 3-gangen lunch. Deze treinreis dwars door Zwitserland is een uniek avontuur en een onvergetelijke reiservaring!

Wij hebben voor u de panoramarijtuigen First Class gereserveerd inclusief lunch aan boord. U kunt ook kiezen voor de nog mooiere Excellence Class.

Indien u kiest voor een 4-daags arrangement, stapt u in het bergdorp Zermatt op de Gornergratbahn, die u in circa 35 minuten van 1620 meter naar 3089 meter hoogte brengt. De reis gaat door dichte bossen en over alpenweiden vol wilde bloemen. Op de top van de Gornergrat heeft u een fenomenaal uitzicht op de op één na langste gletsjer van de Alpen en maar liefst 29 pieken die de 4000 meter overstijgen, waaronder de majestueuze Matterhorn (4478 meter).

Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
H.de Jong19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldig
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
C. Bruglemans19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
De cruise met het supermooie cruiseschip MS Esprit was geweldig.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.