Rail & Sail: Vierlandencruise en Glacier Express

Welkom in Zwitserland, hét Europese land van de bergen, waardoorheen de wereldberoemde Glacier Express zijn weg baant
De felrode en witte trein zet zich in beweging. Een 7,5 uur durend avontuur is gestart. Het water in de rivier vindt in een stevig tempo zijn weg naar beneden, waarbij het vrolijk stromend de spoorlijn lijkt te willen volgen. Naarmate het aantal kilometers vordert, wordt het smalle beekje een serieuze rivier, een brede waterweg die op zijn beurt achter de volgende berg weer zal opgaan in de uitgestrektheid van een schitterend meer. Langs de oevers liggen gematigde sparrenbossen. U geniet van een optimaal panorama door de wandgrote vensters aan de zijkant en bovenkant van de Glacier Express. Ondertussen zorgt de 3-gangen lunch voor een culinaire toevoeging aan uw beleving. De eindeloos groene weiden met gele bloemen en af en toe schilderachtige dorpjes bevestigen het beeld dat u mogelijk van tevoren gevormd had van de Zwitserse Alpenpracht. U passeert 291 angstwekkend hoge bruggen en viaducten terwijl u omhoog kijkend de ruige, met sneeuw bedekte bergen ziet. Het volgende enorme hoogteverschil wordt overbrugd. Even zal de trein daarom een tandrad gebruiken. 91 tunnels maken het uitzicht over de dalen bij het terugkeren van het daglicht nog adembenemender.

Deze treinreis dwars door Zwitserland is een uniek avontuur en een onvergetelijke reiservaring! Wij hebben voor u de panoramarijtuigen First Class gereserveerd inclusief lunch aan boord. U kunt ook kiezen voor de nog mooiere Excellence Class.

Indien u kiest voor een 4-daags arrangement, stapt u in het bergdorp Zermatt op de Gornergratbahn, die u in circa 35 minuten van 1620 meter naar 3089 meter hoogte brengt. De reis gaat door dichte bossen en over alpenweiden vol wilde bloemen. Op de top van de Gornergrat heeft u een fenomenaal uitzicht op de op één na langste gletsjer van de Alpen en maar liefst 29 pieken die de 4000 meter overstijgen, waaronder de majestueuze Matterhorn (4478 meter).

Reviews
467 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
H.J. Albers-Huijgen19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Uitstekend. Alleen jammer dat als je alleengaand reist er een prijskaartje aanhangt!
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
J.Mooij15-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Het was voor mijn vrouw en ik,de eerste keer,maar na deze reis komen we zeker weer terug. Het was een geweldige reis.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.