Ontdekking van de Donaudelta

IJzeren Poort-passage tot aan de Zwarte Zee
Een unieke cruise door maar liefst 8 landen brengt u over de Donau tot aan de Zwarte Zee. U vaart vanaf Passau langs de indrukwekkende steden Wenen, Boedapest en Belgrado tot aan KM 0, waar de Donau uitmondt in de Zwarte Zee. Vervolgens geniet u van de schitterende panorama’s tijdens de doortocht door de IJzeren Poort, het gebied waar de Donau de Karpaten en de uitlopers van het Balkangebergte doorstroomt. Deze veelzijdige cruise is een mooie combinatie van indrukwekkende culturele steden, waaronder maar liefst 4 hoofdsteden, en een schitterende natuur.

Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader
• Internationaal gezelschap aan boord
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Optioneel vliegarrangement 
Wanneer u liever per vliegtuig naar Passau reist i.p.v. per bus is dit zeker een mogelijkheid. U vliegt vanaf Amsterdam naar München op 16 september waar u per transfer naar Passau wordt gebracht. In Passau sluit u aan bij de rest van de groep tijdens de inscheping. Na de cruise gaat u per transfer naar München om vervolgens per vliegtuig naar Amsterdam terug te vliegen. 
Toeslag v.a. € 398,- p.p. incl. retour vliegticket en transfer, excl. ruimbagage.


Reviews
435 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Donau
Ellen Kwaaitaal05-09-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Mijn man en ik hebben genoten van de cruise, veel gezien in korte tijd! Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt, lunch en diner waren heerlijk, goed verzorgd. Alleen jammer als er een cruiseschip naast ons kwam liggen, zodat wij totaal geen uitzicht hadden in onze hut.
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Leo Kleijburg19-05-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Een reis die veel indrukken heeft achtergelaten.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.