Seine Symphony

Seinecruise
De Seinecruise start in hartje Parijs! Vanaf uw varende 5-sterren hotelschip geniet u van een magnifiek uitzicht op de beroemde Eiffeltoren en de schitterende bruggen over de Seine, waarvan de Pont Neuf de oudste is. U ontdekt de charme van kleine Franse stadjes zoals Rouen en Honfleur en de indrukwekkende witte krijtrotskliffen aan de kust van Albâtre. De excursie naar de D-day Invasiestranden vormt het hoogtepunt van uw cruise. We eindigen de cruise in Parijs, waarbij een wandeling over de Champs-Élysées natuurlijk niet mag ontbreken. Prikkel uw zintuigen tijdens een patisserie- en chocoladetour in een typische Franse wijk. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk! 

Dezelfde cruise bieden wij ook aan op 16 september 2020, deze afvaart is exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises en inclusief Nederlandse boordtaal!

Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader
• Internationaal gezelschap aan boord
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies
• Eigen Friendship Cruises touringcar

Reviews
435 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Seine
M. de Jong02-01-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Ik heb de enquête reeds ingevuld, dus zal het opnieuw moeten doen daar die niet vermeld staat in deze rubriek. Vol lof over Mw Y.van Greevenbroek, de meest perfecte cruisebegeleidster. Minder gecharmeerd van haar collega waarvan ik soms het idee kreeg alsof we op een reisje van onervaren reizigers waren en hij ons moest entertainen met zichzelf in de hoofdrol en kreeg er een EO-gevoel bij. Daar ik vorig jaar de Kerstcruise Rijn heb gedaan met Friendship waar de maaltijden heel goed waren, was het deze keer teleurstellend en ik had het idee dat ivm beperkte passagiers bezuinigd is op het eten? Deze reis was duurder (excl. duurdere hut) en dan heb je ook hogere verwachtingen, die helaas niet waargemaakt zijn vwb maaltijden. Velen hadden er kritiek op. De suite van 28m2, schoonmaak was perfect. De chauffeur Bill vol lof. Leuk gezelschap, goede excursies dus al met al een fijne reis gehad, maar een 3e reis? Veel lof voor Yolanda en Wim ivm begeleiding overstap Gilze ivm taxi's enz. Taxiservice is een groot pluspunt en welkome aanvulling op reis. Vorig jaar na de Kerst Rijncruise en dramatische laatste avond ivm assistentie Zusterschip, nooit feedback ontvangen van Friendship. We hadden toen ook één perfecte reisleidster Marianne? maar haar 2 collega's waren fiasco die ik in enquête met naam en toename heb vermeld. Ja ik beveel uw bedrijf aan en eindoordeel is gebaseerd op Seinecruise.
Lees beoordelingen
Cruise: Seine
R.Breur20-10-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Heel goed
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.