Seine Symphony

Cruisen vanuit Parijs dwars door Normandië
De Seinecruise start in hartje Parijs! Vanaf uw varende 5-sterren hotelschip geniet u van een magnifiek uitzicht op de beroemde Eiffeltoren. Op weg naar Normandië maakt u in Versailles en Les Andelys kennis met de rijke kunst en cultuur van de Zonnekoning Lodewijk XIV en Vincent van Gogh. U ontdekt de charme van kleine Franse stadjes zoals Rouen en Honfleur en de indrukwekkende witte krijtrotskliffen aan de kust van Étretat. De excursie naar de D-Day Invasiestranden vormt het hoogtepunt van uw cruise. We eindigen de cruise in Parijs, waarbij een wandeling over de Champs Élysées natuurlijk niet mag ontbreken. Bienvenue en France, welkom in Frankrijk! 

Dezelfde cruise bieden wij ook aan op 16 september 2020, deze afvaart is exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises en inclusief Nederlandse boordtaal!

Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader
• Internationaal gezelschap aan boord
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies
• Eigen Friendship Cruises touringcar

Reviews
466 beoordelingen
0/10
Cruise: Seine
G. van Genderen03-03-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Tot nu toe had ik alleen riviercruises in de zomer gemaakt. Dan breng je een groot deel van de tijd op dek door. Ik was dus benieuwd, hoe dit zou bevallen. Het was een prachtige cruise! In winterse sfeer met vaak nevel op het water. Er zijn veel foto's gemaakt.....De beide reisleiders vulden elkaar prima aan. Interessante excursies. De boot was prima. De hutten waren royaal en werden goed schoongehouden. Personeel aan boord was vriendelijk en het eten erg lekker met steeds ruime keuze. 1 minpuntje: Bij de informatie van Friendship Cruises over de boot stond, dat er geen wifi aan boord was. Maar op de website van de rederij was te lezen dat de boot gratis wifi had. Maar door de info hadden velen hun tablet niet meegenomen. In onze bus was ook wifi! Het was een fantastische cruise.
Lees beoordelingen
Cruise: Seine
T. Bruins-Huisman06-09-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Heel plezierig
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.