Ontdekking van de Donaudelta

IJzeren Poort-passage tot aan de Zwarte Zee
Een unieke cruise door maar liefst 8 landen brengt u over de Donau tot aan de Zwarte Zee. U vaart vanaf Passau langs de indrukwekkende steden Wenen, Boedapest en Belgrado tot aan KM 0, waar de Donau uitmondt in de Zwarte Zee. Vervolgens geniet u van de schitterende panorama’s tijdens de doortocht door de IJzeren Poort, het gebied waar de Donau de Karpaten en de uitlopers van het Balkangebergte doorstroomt. Deze veelzijdige cruise is een mooie combinatie van indrukwekkende culturele steden, waaronder maar liefst 4 hoofdsteden, en een schitterende natuur.

Groepsreis o.l.v. uw Friendship Cruises cruiseleader
• Internationaal gezelschap aan boord
• Eigen Friendship Cruises cruiseleader
• Eigen Friendship Cruises touringcar
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies
• Deskundige lokale gidsen tijdens uw excursies

Optioneel vliegarrangement
Wanneer u liever per vliegtuig naar Passau reist i.p.v. per bus is dit zeker een mogelijkheid. U vliegt vanaf Amsterdam naar München op 13 april waar u per transfer naar Passau wordt gebracht. In Passau sluit u aan bij de rest van de groep tijdens de inscheping. Na de cruise gaat u per transfer naar München om vervolgens per vliegtuig naar Amsterdam terug te vliegen.
Toeslag v.a. € 398,- p.p. incl. retour vliegticket en transfer, excl. ruimbagage.


Reviews
460 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Donau
M de Prez-Mulder23-09-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldige reis. Uitstekende verzorging aan boord. Prima chauffeur Arjan en reisleidster Annemarie Aardewerk.
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Wim Schippers16-10-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Na diverse cruises met Friendship te hebben gemaakt, waaronder ook de Donau met de Amadeus Rhapsody, hebben we de Donau voor de tweede bevaren met de Amadeus Elegant wat ons zeer goed is bevallen. Een van de hoogtepunten was de excursie naar de Hongaarse Puszta. Na ontvangst met een schnaps en uitgebreide lunch met muziek hebben we genoten van een bezoek aan de paardenstallen en het museum waarna een rondrit per koets en tenslotte een dressuurshow. De busreis is ook deze keer zeer goed verlopen met de vrolijke chauffeur “Arjan” die we ook hadden naar onze vorige reis over de Rhône en Saône. Ook een pluim voor de Cruiseleaders “Annemarie”, “Claudia”, “Hedwig”. De service en maaltijden aan boord waren uitstekend. Een minpuntje wat genoemd moet worden is dat, in tegenstelling genoemd in het programma, geen kopie met het doorgehaalde burgerservicenummer werd geaccepteerd en het paspoort afgegeven moest worden. Al met al hebben wij het zeer naar ons zin gehad, mede ook door het mooie weer. We gaan zeker weer een cruise boeken bij Friendship.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.