Najaarscruise Rijn en Moezel

Reissom normaal € 898,- p.p. | Voordeel € 100,- | Nu vanaf € 798,- p.p.

Bezoek de parels langs Rijn en Moezel

Tijdens deze najaarscruise combineert u het beste van twee werelden. De romantische Rijn en de schilderachtige Moezel laten zich vanaf het water ontdekken. De vele burchten en kastelen ontdekt u op de Midden Rijn. Ze zijn majestueus gelegen op de begroeide wijnhellingen van het Zevengebergte  Vanaf het Zonnedek heeft u een prachtig panorama, vergeet uw fototoestel niet! Bij Rüdesheim keert de Dutch Melody haar steven. In de dalvaart gaan we op weg naar Koblenz waar de Moezel en de Rijn samenstromen. Op weg naar Cochem verandert het landschap van de brede Rijn naar de smalle Moezel. U vaart als het ware door de achtertuin van de schilderachtige wijndorpjes. De machtige Rijn en Moezel banen zich een weg door het hart van continentaal Europa en stromen door verrijkende hoofdsteden en regio’s vol prachtig natuurschoon. Een cruise aan boord van 4-sterren luxe hotelschip Dutch Melody geeft u de mogelijkheid enkele van de meest gewaardeerde bestemmingen en schoonheden van de Rijn en Moezel te ontdekken, van Keulen tot aan Rüdesheim en over de Moezel tot aan Cochem. Hierdoor zult u in één enkele reis veel hoogtepunten ontdekken. U vaart door Duitsland en passeert o.a. Bonn, Königswinter, Boppard, Rüdesheim, Cochem en Koblenz. Natuurlijk omvat de cruise een aantal interessante excursies, van een begeleide stadstour door de fascinerende steden tot een bezoek aan het Siegfrieds Musikkabinett in Rüdesheim en Schloss Ehrenbreitstein in Koblenz. In Cochem kiezen de liefhebbers voor een bezoek aan de eeuwenoude Burcht. 

Bijzonderheden van deze reis:
- 4-sterren luxe hotelschip exclusief voor Friendship Cruises passagiers.
- Eigen Friendship Cruises touringcar.
- Eigen Friendship Cruises cruiseleader.
- Ruime keuze uit 15 opstapplaatsen bij u in de buurt (op- en uitstapservice € 45,- p.p. retour).

Noord Nederland: Assen, Beilen, Groningen, Heereveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Meppel, Steenwijk, Zwolle.
Verzamelpunt/koffieadres: Babberich, Restaurant Het Centrum.
Zuid Nederland:
Maastricht-Geusselt, Roermond, Urmond, Venlo.
Verzamelpunt/koffieadres: Heerlen, Hotel Van der Valk.

Reviews
435 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
C. Vliegenthart19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Wij hebben met vrienden de kerstcruise met de Robert Burns van 21-28 december gemaakt. Het heeft ons aan niets ontbroken, geweldig.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
J. Verweij05-03-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
WAT EEN PRACHT SCHIP. Cruiseschip: HS Emily Bronte***** 2017 wat een mooie ervaring geweest van de 7-daagse cruise vertrek 21 december 2017 uit ROTTERDAM met 4 personen. En wat was dat mooi aangeboden van de rederij in die kerk met het koor, in Duitsland. Joop geeft een klein verslag. Om te oordelen geef ik geen 10 maar het zit ertegenaan. Algemeen: de passagiers al is het net zo goed men zal altijd een paar % wel wat hebben. Helaas, ik lees het iedere keer mensen hebben kritiek op iets tijdens de reis maar gaan er niet op af tijdens het gebeuren om het aan te kaarten 9 van de 10 is het op te lossen om het bij de juiste persoon te gaan vertellen. Kijk dan hoe men dat ter plekke oplost indien mogelijk is, of als men u door verwijst. Kijk ik doe dat wel en ja, daar heeft men wel oren na, vaak zijn het dingen die al meerdere keren gemeld zijn. En wat al bekend is van die enkele zeurders. Maar kijk eens telt het op wat wel allemaal voor elkaar was en wat weer mee viel. Zakelijk gezien er was geen glaasje advocaat met slagroom verkrijgbaar. En daar was wel behoefde aan. Ja, en dat loont de moeite voor de bijdrage aan de kassa want er waren sportieve mensen maar wel op leeftijd aan boord, die daar van genoten zouden hebben. En zie van genieten doet verkopen toch. Na deze tip: misschien wel op de volgende bootreis. Dhr. J. Verweij.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.