Wolga cruise

Wolgacruise met bezoek aan St. Petersburg en Moskou!
Welkom aan boord van de Volga Dream voor een prachtige cruise van Sint Petersburg naar Moskou. Onder leiding van een deskundige gids bezoekt u in Moskou onder andere het wereldberoemde Rode Plein en het Kremlin, de verblijfplaats van Russische vorsten en tsaren. En wat dacht u van de indrukwekkende Hermitage, het prachtige paleismuseum in Sint Petersburg? Deze 13-daagse reis met 7-daagse Wolgacruise voert u verder langs de oud Russische stad Oeglitsj, die deel uitmaakt van de ‘Gouden Ring’, en het beroemde Kirill-Belozerski klooster in Goritsy. In zowel Moskou als St. Petersburg verblijft u in een prachtig 5-sterren hotel. Het belooft een schitterende cruise te worden met een gouden randje aan boord van uw comfortabele 5-sterren***** hotelschip Volga Dream.

Upgrade naar Platinum programma
Wij bieden u graag de mogelijkheid tot een upgrade naar het Platinum programma.
• Kleinere excursiegroepen van maximaal 16 personen in plaats van 25 personen.
• Aanvullend inbegrepen in Moskou: Leo Tolstoy's House-Museum, Park Zaryadie en St. Basil's Cathedral (inside tour).
• Drie lunches in lokale restaurants in Moskou in plaats van aan boord, waaronder een lunch in de Moscow City Skyscaper.
• De Petrus en Paulus vesting in Sint Petersburg zal bij het Platinum programma niet worden bezocht. Echter, het volgende is aanvullend inbegrepen in Sint Petersburg: St. Isaac’s Cathedral (inside tour in plaats van fotostop), exclusief bezoek aan de Goudkamer (Hermitage), grachtenrondvaart, Faberge Museum en Yusupov Palace / Rasputin Rooms.
• Drie lunches in plaats van één lunch in lokale restaurants in Sint Petersburg in plaats van aan boord.
De toeslag voor de upgrade naar het Platinum programma bedraagt € 1.298,- per persoon.Reviews
466 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Wolga
Ellen05-09-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Wij waren met een bevriend echtpaar en hebben alle vier de cruise als “fantastisch” ervaren met een goede afwisseling van drie dagen verblijf hotel, 7 dagen boot en weer drie dagen hotel. Wel hadden wij het geluk dat we prachtig weer hadden en dat is zonder meer op een boot heel belangrijk daar de cabine aan de kleine kant was. Het personeel van de Volga Dream was vanaf de luchthaven in Moskou tot met het vertrek in St.Petersburg buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en correct en niets was te veel. Bij de excursies hadden wij ( totale groep van 14 mensen) zeer enthousiaste en kundige gidsen! Kortom: een bijzondere reis met veel cultuur, voortreffelijk eten en verzorging op de boot en perfecte centraal gelegen hotels!
Lees beoordelingen
Cruise: Wolga
C van Lintel05-09-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Zeer prettig en aangenaam.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.