Iceland & Greenland Explorer, All Inclusive Collection

14-daagse cruise
vertrek 3 augustus 2020

vanaf € 12498 p.p.

Cruiseschip: HS Scenic Eclipse ******

Experiences beyond your expectations!
De Scenic Eclipse****** is het eerste Discovery Yacht ter wereld en combineert all-inclusive luxe, state-of-the-art innovatie, avontuur en veiligheid tot een volledig nieuwe vorm van cruisen over de oceaan; reizen naar de meest exclusieve bestemmingen op aarde waarvan u tot op heden alleen maar kon dromen. Deskundige lokale gidsen nemen u graag mee op ontdekkingstocht: varen met een zodiak, kajakken, snorkelen, wandelen door de sneeuw, fietsen op een e-bike of scubaduiken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zweven over de bodem van de oceaan in een onderzeeër of vliegen als een vogel in een helikopter is een once-in-a-lifetime ervaring. Na deze onvergetelijke belevenissen neemt u plaats op uw privé veranda in uw bijzonder royale suite en laat u alles op u inwerken. Ontspannen kunt u tijdens een massage in de spa of een duik in één van de zwembaden. ’s Avonds laat u zich gastronomisch verwennen in één van de tien dineergelegenheden.

Under the Midnight Sun
Deze cruise biedt u de kans om het grootste eiland ter wereld te bezoeken, waarvan de bevroren kustlijn getuige is geweest van adembenemende creaties van de natuur.
De wildernis van Zuid-Groenland is spectaculair en de natuur is ongerept. U ontdekt de rijke cultuur, wildlife en Vikinggeschiedenis van dit gebied tijdens deze prachtige cruise vol verrassingen.

Reviews
466 beoordelingen
8,8/10
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.