Jewels of the Rhine, All Inclusive Collection

8-daagse cruise
vertrek 28 juni 2019

vanaf € 3698 p.p.

Cruiseschip: HS Emerald Sky *****

Experiences beyond your expectations!
Wij overtreffen graag uw verwachtingen op het gebied van luxe cruises. Naast onze vloot van 4-, 5- en 6-sterren luxe hotelschepen die van alle gemakken zijn voorzien bieden wij u ook graag onze All Inclusive Collection aan. Uw vorstelijke suite is de ruimste in zijn soort en beschikt over een inpandig privé balkon met lounge. Ervaren butlers staan altijd voor u klaar om u van persoonlijke service te voorzien. De verzorging aan boord is volpension. Kiest u voor een casual diner in het River Café, een gastronomisch diner in Table La Rive of een barbecue op het Zonnedek? Kies dagelijks uit de zeer diverse excursiemogelijkheden en stel uw reis op maat samen, in uw eigen tempo. En alles is uiteraard inclusief. Geniet tevens van uniek onboard entertainment, van muzikale optredens tot fascinerende presentaties of de unieke zonsondergang activiteiten waar u geniet van vers gemaakte cocktails op de mooiste plekjes in Europa. Geniet van de Europese rivieren in pure, All-Inclusive luxe.

De machtige Rijn
De machtige Rijn baant zich een weg door het hart van continentaal Europa en stroomt door verrijkende hoofdsteden en regio's met een onnoemelijk natuurlijk wonder. Een reis op deze majestueuze doorgang biedt een toegangspoort tot enkele van de meest gewaardeerde bestemmingen en schoonheidspunten van het continent van Amsterdam, Keulen en Straatsburg tot het Zwarte Woud en het Rijndal - waardoor u in een enkele reis veel van de hoogtepunten van de rivier kunt ontdekken. De route begint in Amsterdam en zal stroomopwaarts door Nederland en Duitsland varen, waar u dagelijks kunt genieten van Keulen, Koblenz, Mannheim, Kehl en Breisach, voordat u Zwitserland binnengaat voor een laatste dag in Bazel. Natuurlijk omvat de cruise een aantal onvergetelijke Rijn-rivierexcursies - van een begeleide fietstocht door Amsterdam tot een mooie wandeling door het fascinerende middeleeuwse stadje Heidelberg.

Reviews
416 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
Wim Schippers20-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Na eerdere cruises over de Donau en de Seine hebben wij eind 2018 een kerstcruise over de Rijn gemaakt welke ons zeer goed is bevallen. De verzorging en de maaltijden waren uitstekend. De reisleidsters Ina Ceelen en Marianne Revenich hebben deze reis tot in de puntjes begeleid. Eén van de hoogtepunten was het kerstconcert in de St. Kastorkirche in Koblenz.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
Zwager19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldig
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.