Oud & Nieuwcruise

Cruisen door Nederland & Duitsland
Viert u Oud en Nieuw met ons aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Jane Austen? Een unieke cruise waarbij u geniet van een all-inclusive formule aan boord, waarbij bijna alle dranken zowel in de salon als in uw kamer en WiFi zijn inbegrepen. Het zal u aan niets ontbreken! Tijdens deze cruise ontdekt u naast het verrassende Duisburg prachtige Nederlandse pareltjes, zoals Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht en niet te vergeten: Kinderdijk. Gaat u mee op excursie naar de havens van Rotterdam en de vele molens in Kinderdijk? Aan boord van de Jane Austen zal een feestelijke Oudjaarsavond georganiseerd worden vol gezelligheid en vermaak. De bemanning staat voor u klaar!

Unieke All-Inclusive verzorging aan boord
• Volpension
• Bijna alle dranken gedurende de dag, klik hier voor de drankenkaart
• Dranken uit de minibar 
• Wi-Fi gebruik aan boord


Reviews
435 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
P. Schoof-Knoop27-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Fantastisch! Ontzettende vriendelijk personeel. Alleen de reisleidster was totaal niet op de hoogte van meerdere dingen. Haar mannelijke collega, geweldig. Maar we hadden op de uitstappen met haar te maken. Als er iets mis gaat wat de tijd betreft, dat een gebouw later open gaat, kan gebeuren. Maar als ze dan ergens afspreekt op een bepaalde tijd en zij ons dan drie kwartier laat wachten voor zij verschijnt..... Ook laat ze de bus naar het schip rustig een kwartier eerder vertrekken terwijl niet iedereen op de hoogte was. Deze dame was niet in staat dit werk goed te doen.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
J. Verweij05-03-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
WAT EEN PRACHT SCHIP. Cruiseschip: HS Emily Bronte***** 2017 wat een mooie ervaring geweest van de 7-daagse cruise vertrek 21 december 2017 uit ROTTERDAM met 4 personen. En wat was dat mooi aangeboden van de rederij in die kerk met het koor, in Duitsland. Joop geeft een klein verslag. Om te oordelen geef ik geen 10 maar het zit ertegenaan. Algemeen: de passagiers al is het net zo goed men zal altijd een paar % wel wat hebben. Helaas, ik lees het iedere keer mensen hebben kritiek op iets tijdens de reis maar gaan er niet op af tijdens het gebeuren om het aan te kaarten 9 van de 10 is het op te lossen om het bij de juiste persoon te gaan vertellen. Kijk dan hoe men dat ter plekke oplost indien mogelijk is, of als men u door verwijst. Kijk ik doe dat wel en ja, daar heeft men wel oren na, vaak zijn het dingen die al meerdere keren gemeld zijn. En wat al bekend is van die enkele zeurders. Maar kijk eens telt het op wat wel allemaal voor elkaar was en wat weer mee viel. Zakelijk gezien er was geen glaasje advocaat met slagroom verkrijgbaar. En daar was wel behoefde aan. Ja, en dat loont de moeite voor de bijdrage aan de kassa want er waren sportieve mensen maar wel op leeftijd aan boord, die daar van genoten zouden hebben. En zie van genieten doet verkopen toch. Na deze tip: misschien wel op de volgende bootreis. Dhr. J. Verweij.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.