4-daagse Kerstmarktcruise

Romantische Rijn
Welkom aan boord van het luxe 5-sterren hotelschip Jane Austen voor een unieke 4-daagse Kerstmarktcruise langs Düsseldorf, Keulen, Koblenz en Mainz. Uniek aan deze cruise is de all-inclusive formule aan boord, waarbij bijna alle dranken zowel in de salon als in uw minibar en WiFi zijn inbegrepen. Een onbezorgdere reiservaring is er niet! Geniet op de gezellige kerstmarkten van Koblenz en Mainz van de fonkelende lichtjes, een glaasje glühwein of een warme kop chocolademelk. Op deze manier beleeft u een optimale kerstsfeer. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Unieke All-Inclusive verzorging aan boord
• Volpension
• Bijna alle dranken gedurende de dag, klik hier voor de drankenkaart
• Dranken uit de minibar 
• Wi-Fi gebruik aan boord

Reviews
435 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Rijn & Moezel
maria van der vaart19-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Het was een mooie reis op een prachtig nieuw schip De bediening en service was goed Vooral het kerstconcert heeft grote indruk gemaakt
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn & Moezel
P. Schoof-Knoop27-02-2019
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Fantastisch! Ontzettende vriendelijk personeel. Alleen de reisleidster was totaal niet op de hoogte van meerdere dingen. Haar mannelijke collega, geweldig. Maar we hadden op de uitstappen met haar te maken. Als er iets mis gaat wat de tijd betreft, dat een gebouw later open gaat, kan gebeuren. Maar als ze dan ergens afspreekt op een bepaalde tijd en zij ons dan drie kwartier laat wachten voor zij verschijnt..... Ook laat ze de bus naar het schip rustig een kwartier eerder vertrekken terwijl niet iedereen op de hoogte was. Deze dame was niet in staat dit werk goed te doen.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.