Majestueuze Donau

Cruisen door het hart van Europa
Vaar mee op de majestueuze Donau, één van de langste rivieren van Europa. Het prachtige Stift Melk begroet u al vanuit de verte. Onvergetelijk is ook het panorama vanaf de rivier op Boedapest. Natuurlijk bezoeken we ook romantisch Wenen en Bratislava, een levendige oude stad met een boeiende geschiedenis. U geniet van prachtige uitzichten wanneer uw hotelschip vaart door de liefelijke Wachau en het Wienerwald. Het landschap is veelzijdig met haar met wijnranken bedekte berghellingen en grote wouden.
Ontdek de veelbezongen Donau.

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers.

• Nederlandse boordtaal 
• Eigen Friendship Cruises Touringcar
• Eigen Friendship Cruises Cruiseleader
• Nederlandssprekende Gids tijdens uw excursies
• Quiet Vox Systemen tijdens uw excursiesReviews
407 beoordelingen
8,8/10
Cruise: Donau
C. van Veelen24-10-2017
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Alleen al het feit dat we met 3 cruises hebben meegedaan zegt al meer dan genoeg. De verzorging, de cabins we hebben ervan genoten. Als onze gezondheid het toelaat willen we ook volgend jaar de Seine-cruise nog doen.
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Reinie van der Linden02-05-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We hebben een prachtige reis gehad. De excursies, de reisleidster Marijke, de bediening aan boord, de cabine; het was fantastisch. Ook de overnachting op de heenreis in Geiselwind; prima kamer, lekker diner, aardige bediening. We hebben het ook getroffen met de groep. Er waren 16 nederlanders, 12 duitsers en 66 fransen aan boord. Maar dat heeft niet tot problemen geleid. Iedere had een eigen reisleidster/reisleider. We hebben ons geen moment verwaarloosd gevoeld. Iedere nationaliteit kreeg de nodige aandacht. Het concert in Wenen was ook fantastisch. Een mooie zaal, goede musici, ballet en zangers/zangeres.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.