Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise
vertrek 21 december 2018

vanaf € 1098 p.p.

Cruiseschip: HS Inspire *****+

Kerstcruise over de Romantische Rijn
Welkom aan boord van het unieke 5-sterren***** superior luxe hotelschip HS Inspire voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. Ervaar de luxe en het comfort van een gloednieuw 5-sterren hotelschip door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Tijdens de Kerstcruise geniet u van de met lichtjes versierde kerstmarkten en gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf en Bonn. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de HS Inspire.

Kerstconcert Eerste Kerstdag
Speciaal voor onze klanten die een luxe kerstcruise over de Rijn gaan maken organiseert Friendship Cruises op Eerste Kerstdag een hartverwarmend Kerstconcert in de prachtige St. Kastor Basiliek van Koblenz. Vanaf het schip wandelen we met elkaar naar de basiliek voor het concert. Gaat u liever met de taxi? Geen probleem, dan regelen wij dat voor u. 

 

 

Op- en uitstapservice
Maak gebruik van de op- en uitstapservice en reis vanuit uw opstapplaats naar keuze naar de inscheping in Nijmegen en terug vanuit Düsseldorf naar een uitstapplaats naar keuze. Keuze uit 15 op- en uitstapplaatsen:
Assen, Dordrecht, Geleen, Gouda, Groningen, Heerenveen, Hoogeveen, Leeuwarden, Maasbracht, Maastricht, Meppel, Roermond, Rotterdam, Sneek of Venlo.
Enkele reis: € 22,50 p.p.
Retour:          € 45,00 p.p.

Reviews
353 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Rijn
Sieny Kouwenhoven28-12-2015
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We found the service very good, but the rooms were a little small. The room only had one chair to sit on and a folding chair in the closet. Also the Internet was too expensive and too slow and sometimes we could not get any internet even though we paid for it.
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
Lidy17-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We hebben genoten
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.