Kerstcruise Romantische Rijn

7-daagse cruise
vertrek 21 december 2018

vanaf € 798 p.p.

Cruiseschip: HS Robert Burns*****

Romantische Rijn
Welkom aan boord van het gloednieuwe hotelschip Robert Burns voor een prachtige Kerstcruise over de Romantische Rijn. Uw Kerstcruise begint en eindigt in Rotterdam! U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. Ervaar de luxe en het comfort van een gloednieuw 5-sterren hotelschip door de stijlvolle inrichting en faciliteiten aan boord. Tijdens de Kerstcruise geniet u van de met lichtjes versierde kerstmarkten en gezellige kerstsfeer in o.a. Düsseldorf en Bonn. Speciaal voor onze klanten organiseren wij op Eerste Kerstdag een exclusief kerstconcert met medewerking van professionele musici in de Sint Kastorbasiliek in Koblenz. Een waar hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise. Vier met ons de feestdagen aan boord van de Robert Burns.Reviews
318 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Rijn
Greet Gommans07-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Onze eerste reis met Friendship Cruises. Keuze van mijn vriendin en mij: Romantische Kerstreis over de Rijn! Boven verwachting! Riante cabine, zeer vriendelijk personeel, fijne begeleiding door cruise leaders - speciaal dhr. Bos. Bediening in restaurant perfect, aanbod: zeer uitgebreid. Mooie geste van Friendship Cruises om speciaal een Kerstconcert aan te bieden in Koblenz! Een reis met Friendship Cruises: zéér aan te bevelen!
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
Sieny Kouwenhoven28-12-2015
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
We found the service very good, but the rooms were a little small. The room only had one chair to sit on and a folding chair in the closet. Also the Internet was too expensive and too slow and sometimes we could not get any internet even though we paid for it.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.