Najaarscruise Rijn en Moezel

7-daagse cruise
vertrek 26 oktober 2018

vanaf € 598 p.p.

Cruiseschip: HS William Shakespeare *****

Romantische Rijn en schilderachtige Moezel
Een prachtige najaarscruise over de Rijn en de Moezel. Tussen Rüdesheim en Koblenz bevaren we het mooiste stukje van de Rijn. Gaat u mee op excursie naar Siegfried’s Musikkabinett in het bekende stadje Rüdesheim? Vanuit de sfeervolle salon geniet u van de prachtige uitzichten op kastelen, de ruïnes en de wijngaarden die we passeren. Natuurlijk ontdekt u ook wijnstad Bernkastel, de historische stad Koblenz en Cochem met haar bekende statige Rijksburcht. Cochem heeft een prachtig historisch centrum met pittoreske poortjes en traditionele vakwerkhuisjes. Welkom aan boord van de William Shakespeare.Reviews
311 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Rijn
A den Hoedt-Blaak07-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Geweldige reis gehad,met fijn personeel,en goede reisleiding! Het eten was uitstekend,elke dag weer een verrassing! Ga zo door! Crew en bemanning nogmaals dank,tot een volgende keer!
Lees beoordelingen
Cruise: Rijn
Greet Gommans07-02-2018
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Onze eerste reis met Friendship Cruises. Keuze van mijn vriendin en mij: Romantische Kerstreis over de Rijn! Boven verwachting! Riante cabine, zeer vriendelijk personeel, fijne begeleiding door cruise leaders - speciaal dhr. Bos. Bediening in restaurant perfect, aanbod: zeer uitgebreid. Mooie geste van Friendship Cruises om speciaal een Kerstconcert aan te bieden in Koblenz! Een reis met Friendship Cruises: zéér aan te bevelen!
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.