Donau Wals

9-daagse cruise
vertrek 9 augustus 2018

vanaf € 1198 p.p.

Cruiseschip: HS Swiss Tiara *****

Cruisen door het hart van Europa
Bevaar het traject Passau – Boedapest – Passau over de langste rivier van Europa. Aan de majestueuze Donau zijn vele schitterende burchten, kloosters en paleizen gelegen waarin men eeuwenlang in luxe leefde. Wij nemen u graag mee naar enkele prachtexemplaren: Sankt Florian, Schloss Schönbrunn en Stift Melk. Een hoogtepunt tijdens deze Donaucruise is de dagexcursie Salzburg. Naast het Hongaarse Boedapest worden nog twee Europese hoofdsteden vereerd met een bezoek: monumentaal Bratislava en romantisch Wenen. In de hoofdstad van Oostenrijk heeft u de mogelijkheid om een Mozart- en Straussconcert bij te wonen, een ervaring die u niet wilt missen.

  • Eigen Friendship Cruises Touringcar
  • Eigen Friendship Cruises Cruiseleader
  • Nederlandssprekende Gids tijdens uw excursies
  • Quiet Vox Systemen tijdens uw excursies
  • Nederlandse boordtaal tijdens uw cruise

 Reviews
311 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Donau
Mevr. J. Nieuwenhuizen24-09-2015
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Wat mij opgevallen is: de uitvoerige beschrijvingen van de vaartocht op zich, maar ook de uitgebreidheid van het beschrijven van de excursies. Het excursie pakket had ik helemaal geboekt. Een excursie heb ik niet meegemaakt, naar Salzburg. En aangezien de volgende dag de Stift te Melk en de dag daarop Wenen op het programma stond, heb ik extra rust genomen. Helaas is mijn mobiliteit niet meer zoals deze geweest is, dus daarom heb ik diverse malen een pas op de plaats gemaakt om mijzelf te sparen. Maar toch: heb genoten tot en met!!!
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Ellen Kwaaitaal05-09-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Mijn man en ik hebben genoten van de cruise, veel gezien in korte tijd! Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt, lunch en diner waren heerlijk, goed verzorgd. Alleen jammer als er een cruiseschip naast ons kwam liggen, zodat wij totaal geen uitzicht hadden in onze hut.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.