Cruisen door de Donaudelta

12-daagse cruise
vertrek 8 juli 2018

vanaf € 1898 p.p.

Cruiseschip: HS Amadeus Silver *****

Nieuw in ons programma!

Zeven landen in één cruise!
Oostenrijk – Slowakije – Hongarije – Kroatië – Servië – Bulgarije – Roemenië
De Donau is het neusje van de zalm. U reist tijdens deze reis door maar liefst zeven landen. De reis start met een 2-daags bezoek aan Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, vol geschiedenis en traditie. Na inscheping aan boord van de Amadeus Silver ontdekt u prachtig natuurschoon en steden als monumentaal Bratislava; Esztergom, de oudste stad van Hongarije; Boedapest, de Koningin van de Donau en Belgrado. Een hoogtepunt tijdens is cruise is de IJzeren Poort passage. De reis naar kilometer nul, aan de monding van de Donau, en het bezoek aan de Donaudelta met zijn prachtige natuur en landschap zullen onvergetelijke ervaringen blijken.
Aan boord van uw hotelschip Amadeus Silver, 5-sterren***** luxe kunt u heerlijk ontspannen van alle indrukken en genieten van de uitstekende volpension verzorging. Vanuit de sfeervolle panoramasalon of het Zonnedek heeft u een schitterend uitzicht op het Donaulandschap dat aan u voorbij trekt. Een riviercruise met een gouden randje!
Reviews
269 beoordelingen
8,7/10
Cruise: Donau
Mevr.C. van den Berg27-07-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Heel fijn, zeker met het oog op dat je niet steeds je koffers moet inpakken. Iedere dag kom je op een andere stad/ plaats. Eten was uitstekend ! Hele fijne en vriendelijke bediening. Onze cruiseleader was Ina Ceelen, ze heeft ons fantastisch begeleidt vanwege ziekte van mijn man. De cabine was heel fijn en werd goed schoongemaakt.
Lees beoordelingen
Cruise: Donau
Theo Kaal04-08-2016
Beveelt u dit bedrijf aan?Ja
Hoe heeft u uw cruise ervaren?
Hoe was uw cruise?
Met gezond wantrouwen eraan begonnen en enthousiast beëindigd.
Lees beoordelingen
Hulp nodig?
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.